Jeśli chodzi o supersprzedawce to ja mam aspiracje na superbohatera :)
Zresztą jesli facet rzeczywiście robi "wałki" na allegro to powinniśmy sie cieszyć, ze zniknął!!! My natomiast rozpoczynamy biadolenie i wyciąganie dalekoidących wniosków.
Wersja do druku
Jeśli chodzi o supersprzedawce to ja mam aspiracje na superbohatera :)
Zresztą jesli facet rzeczywiście robi "wałki" na allegro to powinniśmy sie cieszyć, ze zniknął!!! My natomiast rozpoczynamy biadolenie i wyciąganie dalekoidących wniosków.
witam!!
a ja kupilem (niestety poza allegro) ccanona s1 od usera "awdankiewicz", mam roczna gwarancje , nie zaplacilem za przesylke ale...wlasnie ale :)...aparat przyszedl uszkodzony ( 1 piksel kaputt) no i dzwonie od faceta....to mi wyslal 2gi :)) na swoj kosz nadal :) ...mialem dwa....ale ten tez mial piksela kaputt ale na ekraniku .....no i 3ci dostalem a tamte wyslalem....znaczysie wyslalem 2 na jego koszt i po 2 dniach dostalem trzeciego ....aparat z usa sprowadzany , gwarancja chyba jest( skoro wymienial i sie nie migal to z serwisem nie powinno byc problemo) i szczerze mowiac jestem zadowolony z aparatu ale co do allegro to nic dobrego nei moge pwoiedziec o tym serwisie ....tylko kase biora i nic ich nie obchodzi czy jest czy nie jest lamane prawo za ich posrednictwem
Odblokowali juz cyformana....
Czyli prawdopodobnie spóźnił się tylko z zapłatą prowizji. To się zdarza.Cytat:
Zamieszczone przez Błajo
Chyba tak. Bo aukcje ruszyły pełną parą. Co ciekawe terminy są krótsze.Cytat:
Zamieszczone przez chuckyy
Czyli dobrze im zrobiła blokada konta:-DCytat:
Zamieszczone przez uldum
Zakończył ostatnio kilka aukcji w dość "ciekawy" sposób, który budzi na ogół wiele wątpliwości:
http://allegro.pl/show_item.php?item=82563270
http://allegro.pl/show_item.php?item=79178354
kto wie, czy nie było to jedną z przyczyn zablokowania...
Chyba na tym polegał jego problem. Prawdę powiedziawszy szlag mnie trafia jak widzę takie aukcje. Licytujesz, rezygnujesz z udziału w innych aukcjach trwających równolegle, a tu trach - nagle aparat ulega uszkodzeniu. Widocznie cena była za niska. To po diabła wystawia od 1 zł i BCM. Tak samo denerwujące są teksty w stylu: zastrzegam możliwość przerwania aukcji (lub zakończenia przed czasem) bez podania przyczyny (lub ze względu na fakt, iż sprzęt wystawiłem w innych mediach). Co to jest ??? Jarmark na stadionie 10-lecia ??? To jest jawne robienie idiotów z licytujących. Sam ostatnio miałem pytanie poza aukcją w sprawie możliwości sprzedaży aparatu poza allegro. Czy ludziom się w głowach poprzestawiało? Przecież nie po to wystawiam na allegro i płacę prowizję, żeby zrywać aukcję i robić jakieś przekręty.Cytat:
Zamieszczone przez Michal-Czuba
Prawda jest taka: to kupujący swoimi głupimi pytaniami poza aukcją kreują zachowania sprzedających. Brak mi słów. Obie strony są winne takich zachowań ...
A FOTO-CYFROMAN znowu ma konto zawieszone...
stara metoda na ominięcie prowizji i załatwianie wszystkiego poza allegro. jeżeli klient chce to wystawia mu się inny przedmiot do kwoty 300 zeta na kupuj teraz i koniec z aukcją ! każdy ma po pozytywie.
I tak klient jest ubezpieczony tylko do 300 zeta. allegro traci na tym ładną kaskę i dla tego czasowo zawiesza niektóre konta :)