zdecydowanie ... popieram w 300% :D:DCytat:
A czego nie słucham i nienawidzę to DISCO POLO
mam manię tego zespołu i lubię się czepiać :D -> Theater (celowo mają błąd w nazwie :D)Cytat:
Dream Theatre
Wersja do druku
zdecydowanie ... popieram w 300% :D:DCytat:
A czego nie słucham i nienawidzę to DISCO POLO
mam manię tego zespołu i lubię się czepiać :D -> Theater (celowo mają błąd w nazwie :D)Cytat:
Dream Theatre
Ja: lata 80-te i wstecz - głównie rock, blues. Sam trochę pogrywam - gitara, fortepian, harmonijka... kiedyś jeszcze skrzypce i waltornia :) A tak z konkretów: Pink Floyd, Queen, Metallica (te trzy na pierwszym miejscu), poza tym King Crimson, Stevie Ray Vaughan, Bob Dylan itp. itd. Z polskich względnie lżejsze rzeczy: Dżem, Nocna Zmiana Bluesa, Lady Pank, Big Cyc. Muzyka poważna też - chętnie Bach.
Ale wszystko powyższe wcale mi nie przeszkadzało na najlepszych imprezach w akademiku bawić się przy disco polo, "starej" Natalii Kukulskiej albo piosenkach z Tik-Taka :mrgreen:
kolejne olśnienie :D :
+Dire Straits :)
Przede wszystkim nie slucham wykonawców. Słucham kawałków , które są dobre i do mnie przemawiają. Nie ważne czy DICO POLO CZY METAL. A ogólnie słucham program 3 POLSKIEGO RADIA
ja tez sie lubie czepiac i wydaje mi sie ze nie jest to celowy bladCytat:
Theater (celowo mają błąd w nazwie )
po prostu taka jest amerykanska pisownia THEATER w przeciwienstwie do angielskiej THEATRE :razz:
ja lubie tylko Toxicity, a Mesmerize wogóle nie trawie (B.Y.O.B, :mad: radio/video:evil:)Cytat:
spodobało mi się System of a Down
ja mam na noc włączone RMF ze względu na dobry serwis informacyjny :) (muzyka raczej szałowa jak dla mnie nie jest, chyba że puszczą coś Queen'u, Dire Straits - to tak :) )
a poza tym mają manie puszczania jednego kawałka po 3 razy w ciągu godziny :D
strona brytyjska zapewne traktuje to jako błąd :DCytat:
ja tez sie lubie czepiac i wydaje mi sie ze nie jest to celowy blad
po prostu taka jest amerykanska pisownia THEATER w przeciwienstwie do angielskiej THETRE
No ja znam SOAD tylko z płyt Mesmerize i Hypnotize i podobają mi sięCytat:
Zamieszczone przez Sink
Toxicity jest bardzo dobra, Hipnotyze przesłuchałem "po łebkach", bo mam uraz do zespołu po Mesmerize :D
ale to już kwestia gustu
niemniej jednak polecam Toxicity :)
- Dead Can Dance
- Clan of Xymox
- Cave
- Cohen
a takze z zywszych :)
- Strachy na lachy
oraz wszystkie kapele znajomych :)