-
Na przekór deszczowej pogodzie, chciałbym Wam życzyć białych świat ale z tym to chyba będzie dziś problem ;-) Więc życzę Wam świąt zdrowych, wesołych i samych udanych kadrów. I aby to co jest zamysłem tego wątku się spełniło.
Oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji świat dla całej społeczności Canon Board
-
No to jeśli ktoś chciałby się spotkać porozmawiać wymienić doświadczenia to mieszkam pomiędzy Wodzisławiem śl. A jastrzębiem
Pisać najlepiej na foto@koko74.pl
Pozdrawiam
-
Jak się spotkać to spotkamy się wszyscy (chętni) myślę po nowym roku jak najbardziej. Pomysły można juz teraz podawać a potem realizować.
-
Witam w pierwszy dzień świąt:)
Ja bym zaproponował starą cementownie w Będzinie.
Można by było się tam spotkać w styczniu. To moja taka pierwsza propozycja, bo nie wiem też komu tam będzie blisko, a komu daleko:)
-
Każdy kto jest z regionu, a nie ma samochodu to można się zgadać i jechać. Więc tym bardziej nie powinno być żadnego problemu z dostaniem się we wskazane miejsce. Tym bardziej ,że teraz auto to chleb powszechni, więc jestem na tak.
-
Chyba się przeprowadzę na Śląsk... tyle tam się zawsze dzieje jeżeli chodzi o zdjęcia.
-
Można też będzie, pokusić się o jakiś plener w Pszowie ponieważ tamtejsza kopalnia już nie fedruje.Więc myślę iż teren będzie godny uwagi. Tylko trzeba będzie zapytać o wszelkie formalności itp.
Tutaj link do wiadomości:
http://www.tvn24.pl/28377,1729294,0,...wiadomosc.html
-
No ja jestem cały czas w gotowości:) tylko szkoda, że tak nas mało.
-
Do byłej kopalni w Pszowie też się chętnie piszę.
Fajne były kiedyś plenery urządzane przez zaprzyjaźnioną galerię w nieczynnej cegielni w Gaszowicach,która to galeria miała też tam siedzibę. Po przeniesieniu galerii do Czernicy nie wiem jak się sprawy mają. Ale też jest to jakaś opcja
-
Witam. Pogadam z człowiekiem, który bardzo wiele robi dla fotografii w tym regionie.
I zna ludzi w temacie oraz różne miejsca.
W cegielni gaszowickiej teraz Chińczycy siedzą.