Próbowałem, nie widziałem różnicy w porównaniu z 50D, ale właściwie nie wiele można sprawdzić na statycznych elementach ekspozycji sklepowej.
50D przy naciśnięciu spustu wydaje mi się, że tak nie "chlapie".
Wersja do druku
Próbowałem, nie widziałem różnicy w porównaniu z 50D, ale właściwie nie wiele można sprawdzić na statycznych elementach ekspozycji sklepowej.
50D przy naciśnięciu spustu wydaje mi się, że tak nie "chlapie".
jednorazowo środki trwałe do 3500 netto czy coś się zmieniło?
Zmieniło się - "...łączna kwota dokonywanych jednorazowych odpisów - zarówno u podatnika rozpoczynającego działalność gospodarczą, jak i małego podatnika - nie może przekroczyć w danym roku podatkowym równowartości 50.000 euro."
Ja mam wrażenie że te obniżki często dotyczą modeli ciutkę starawych. Przynajmniej u mnie w sklepach. przykładowo tragedia fotografii fulfilm 1800 taniej o 100 - choć za darmo bym go nie chciał.
Co myślicie o 50D ? Stanieje za sprawą możliwego spadku ceny 5dmII ? Przymierzam się do kupna i nie wiem czy brać teraz za 2100zł (używany oczywiście) czy czekać ,może akurat na wiosnę cena spadnie. Co myślicie ?
Opłaca Ci się czekać do wiosny jak spadnie może o 100 zł, a może wcale. 2100 za używkę jeśli w dobrym stanie i mały przebieg to dobra cena i nie wiem nad czym się tu zastanawiać. Nie ma co spodziewać się cudów z obniżkami. Jeśli chodzi o spadek 5d2 tą taki pewnie nie nastąpi bo cena nowego będzie na tyle wysoka, że nie będzie pewnie pociągać za sobą spadku ceny 5d2
Cena 50D jest zależna raczej od 60D. Wydaje mi się, że premiera 5DIII nie wpłynie w żaden sposób na jego wartość.