janmar dzięki za wypowiedź :)
Wersja do druku
janmar dzięki za wypowiedź :)
W związku ze Świętami posprzątano również mój wątek :)
Okazuje się, że złamałem jeden z punktów regulaminu zakładając nowe konto - cóż wydawało mi się, że jeśli robię to oficjalnie i nie ma to związku z ukaraniem mnie za jakieś wykroczenia to można - już wiem, że nie można.
Moja próba "darmowej" zmiany nicka nie powiodła się, trudno, a płacić nie zamierzam :(
Nie wolno mi, zgodnie z regulaminem krytykować decyzji moderatora - więc nie krytykuje, nie moje podwórko - nie moje zasady :)
A ponieważ nadal chce pokazywać swoje zdjęcia na tym forum - wracam do galeryjnego wątku Hom_era :)
życzę miłych wrażeń :)
p.s.
mam nadzieję, że znów nie złamałem regulaminu :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I jeszcze trochę zdjęć z okolic Mont Blanc - tym razem widok z Chamonix.
034 Aiguille du Midi
035
036
037 no i sam Mont Blanc
Bardzo dziękuję za odwiedziny, aczkolwiek szkoda, że jest tak mało wypowiedzi/uwag :)
Tym razem z innej beczki, moje zdjęcia studyjne (drugi raz w życiu byłem w studio, ale jestem bardzo zadowolony)
038
039
040
038 extra! Pozostałe dwa, światełko bardzo fjanie, natomiast kadry tak sobie, szczególnie 040 mi nie podchodzi.
Te palce na 038 wyszły tak trochę jak u ET.
a ja myślałem, że na 38 przyczepicie się do krzywo ustawionych ramion :)
dzięki za uwagi i odwiedziny :)
Jeszcze dwa zdjęcia z tej samej sesji :)
041
042
a zadowolony jesteś z tego, że byłeś w studio czy z owoców tego pobytu?
Też się nad tym zastanawiam. Masz na myśli jakiś owoc z listy zakazanych?
studio nie jest moim "konikiem", zrobiłem zdjęcia takie, jakie chciałem - jestem zadowolony z pobytu w studio ponieważ wyszły zdjęcia, z których jestem bardzo zadowolony :)
Choć, zdaje sobie sprawę, że można było lepiej - w sumie to w 99 % przypadków (nie tylko moich) "można lepiej" :)
Adso - jakiś konkretny powód twojego pytania?
Sergiusz - zakazanych owoców nie było :)
dziękuję za wizytę :)