za kalibrację 35L płaciłem 123 zł brutto
nie wiem czy tu będzie taniej ale na pewno nie drozej
Wersja do druku
za kalibrację 35L płaciłem 123 zł brutto
nie wiem czy tu będzie taniej ale na pewno nie drozej
Ja muszę pochwalić serwis na Żytniej.
Wysłałem 60D na czyszczenie, bo skądś paprochów w wizjerze się zebrało, w tym 2 dość duże i bardzo irytujące.
Sprzęt wysłałem 22.07 a dziś mam już z powrotem i wszystko elegancko zrobione. Wizjer jak w nówce. :D
Może i zrobią szybko ale ja swoje czyszczenie reklamowałem 3 razy przy odbiorze i za każdym razem nie było dobrze. Odebrałem i już więcej nie wróce. To nie jest serwis dla wymagających
Sam się do tego nie dotykam, od tego jest serwis, który jest na żenującym poziomie.
A coś na temat jakości drugiego serwisu foto tronika wiadomo?
Widać miałem farta. Na czyszczenie matrycy bym nawet nie wysyłał - wyżej bałem się sam grzebać.
Znając życie zasyfiłbym jeszcze gorzej i trzeba było by bulić, a tak poszło na gwarancji.
o nie, co ja zrobiłem wysyłając tam sprzęt na czyszczenie..że też wcześniej nie znalazłem tego wątku!!
hej, u mnie podobnie, dałem ciała wysyłając, prędzej sam przedmuchiwałem i duże paprochy udało się wydmuchać, ale od f9-f11, zawsze coś było, zapłaciłem 130zł za rzekome czyszczenie 5ki, dla mnie fuszerka, dalej jest kilka syfów, czekam na odp z żytniej
Weźcie mi nic nie mówcie o tym serwisie!! Już im nie wyślę sprzętu bo gorzej czyszczą niż pewnie sam bym to zrobił gdybym sie nie bał, że coś uszkodzę. Odpowiedź z serwisu była taka, że oni nie czyszczą w pomieszczeniu bezpyłowym i może coś zawsze wpaść.