U Tommego kupiłbym w CIEMNO!
Jest PEWNE.
Ale jak słowo daję w życiu bym niekupił w jakimś zapyziałym sklepie który ma ceny 20% tańsze niż choćby TOMMY.
Śmierdzi.
Wersja do druku
U Tommego kupiłbym w CIEMNO!
Jest PEWNE.
Ale jak słowo daję w życiu bym niekupił w jakimś zapyziałym sklepie który ma ceny 20% tańsze niż choćby TOMMY.
Śmierdzi.
Qurcze - a ja juz w najblizszych dniach mialem sie z gosciem kontaktowac i potwierdzac, ze biore na 100%. A teraz to juz sam nie wiem co robic. Widze, ze tu kilka osob (polecanych przez Was) sprzedaje o 200 zlotych taniej. A wiadomo 2 stowki piechota nie chodza. Ale juz wspominalem o moich fobiach i osobistej checi odbioru. A z Krakowa/Tarnowa to nie znacie innej oferty?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
O Agito bym pomyslal, ale ja w ogole tym gripem nie jestem zainteresowany - i dalej jest to wysylka:/
Najbardziej powalily mnie ceny w firmowym sklepie Canona - przy Rynku w Krakowie - KIT kosztuje cos kolo 5500! Do tego obok na polce stal Nikon D70, ktorego sprzedawca usilnie mi zachwalal, zniechecajac do EOSa 300D. Dziwne dzieje sie u nas rzeczy...
W sumie to jak kupie od tego TIPa z Krakowa i wszystko bedzie OK, to i tak bede zadowolony.
Ja fizycznie kupowałem w Agito i POLECAM, sklep jest pewny a co do kwesti czy TIP czy sklep to każdy musi sobie sam odpowiedzieć.
Eternus:
1. Nie wiesz co tracisz bez gripa.
2. Od Tommiego możesz brać w ciemno.
Ad 1: w razie czego gripa po prostu dokupieCytat:
Zamieszczone przez Mori
Ad2: To sie musze nad tym powaznie zastanowic. Mozecie mi podac namiary na Tommiego? Spytam go co mi moze zaoferowac.
Grip kosztuje w rejonie 500-900PLN zależy czy allegro, sklep czy TIP. Naprawdę warto skorzystać z tej promocji. CF 256MB sprzedasz i będzie więcej kasy na 1GB. ;-)
Sklepy moga miec promocyjne partie materialow od dystrybutorow, TiPy raczej nie. I taka wlasnie promocje z wyraznie ograniczonym czasem (chyba do wyczerpania zapasow) widze u Agito - pewnie dostali od dystrybutora darmowa partie gripow.Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
A jaki ma w tym interes dystrybutor? Pozbedzie sie zalegajacych magazyny 300D i gripow ktore i tak za grosze dostal od producenta.
Na pytanie od ktorego dystrybutora (polski czy zagraniczny) ma aparaty Agito nie potrafie odpowiedziec...
Nie do konca. Promocje zrobil Canon Polska poniewaz zostal z towarem a musi sprzedac przed wprowadzeniem 20D. bo 10D potanieje i juz nie sprzeda 300D w rozsadnej cenie ( bez strat).
Czyli twierdzisz, ze 300d w ciagu najblizszych kilku tygodni moze znaczaco potaniec?Cytat:
Zamieszczone przez santiblue
300D juz nie potanieje. Moze minimalnie. Cena promocyjna zestawu sie utrzyma. Taniej moga miec TIPy zciagajace sprzet. Ale w sklepach juz nie. Niedlugo bedzie tanszy za to 10D. no moze nie niedlugo ale za miesiac lub wtedy gdy dostepny bedzie 20D