Kolejny tatuś gratulacjeCytat:
Zamieszczone przez bebop
BTW fajne imie !!
Wersja do druku
Kolejny tatuś gratulacjeCytat:
Zamieszczone przez bebop
BTW fajne imie !!
wrzucaj foto...
ZDROWIA życzę...
do mamiyii się lepiej przyzwyczaił ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
to pytanie? bo becikowe dla wszystkich to chyba cały czas znak zapytania...Cytat:
Zamieszczone przez Jac
dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
za późno. Ilford robi Delte tylko czarno-białą :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
na marginesie tematu czy cz-b czy nie: zrobiłem Tymonowi zdjęcia na sali porodowej no może 30 sek. po narodzeniu. czyli jeszcze w śluzie, hardkor, krew, pępowina nie przecięta etc. kolor dziecka jest siny. 5 minut później dziecko robi się czerwonawe (czy raczej w kierunku wiśniowego) a po następnych 5 minutach jest normalnie różowiutkie, jak każde niemowle.
nie wyobrażam sobie pokazywania dziecka w tym momencie w innej kolorystyce niż cz-b. chyba że do pisma z tematyki położnictwo, ale to już nie ja i nie Tymon ;-)
dzisiaj, już na spokojnie spanie z mamą:Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
a wczorajszy hardkor mniej więcej tak:
resztę narazie sobie daruję, aż do wyrobienia zdania czy to są zdjęcia dla mnie, rodziny, znajomych czy do pokazania gdziekolwiek indziej.
mi sie to z porodu podoba, wrzuc wiecej
śliczny bobasek :D
w sumie sam sie nie mogę doczekać własnej "trójki"...
ale one jeszcze nawet nie w drodze, a raczej w planach...
póki co, kasę wydaję na sprzecior :D
Witam,
no to gratulacje, niech rośnie zdrowy.
Piękny okres Ci się w życiu zaczyna.
Ja przechodziłem go 1,5 roku temu.
pozdrowionka dla rodzinki
Gratulacje !
A wiesz , ja też zastanawiałem się kiedy już zaczynać , ale byłem tak urzeczony tym , co się działo , że przy obu swoich chłopakach zaczekałem , aż wszyscy się uspokoją i wtedy tylko kilka zdjęć zrobiłem . Musi wystarczyć , zresztą dla mnie nie to było najważniejsze .Cytat:
Zamieszczone przez bebop
A powiedz mi: Nie ma problemu po porodzie wejsc z aparatem i fotke cyknac?Cytat:
Zamieszczone przez bebop