Na razie wysyłaliśmy tylko potwierdzenia dot. najbliższych warsztatów - 08.10. w W-wie. Info w sprawie kolejnych warsztatów będzie trochę później.
Mam nadzieję, że wszyscy napisali w formularzu zgłoszeniowym hasło "Canon-board" :)
Wersja do druku
Na razie wysyłaliśmy tylko potwierdzenia dot. najbliższych warsztatów - 08.10. w W-wie. Info w sprawie kolejnych warsztatów będzie trochę później.
Mam nadzieję, że wszyscy napisali w formularzu zgłoszeniowym hasło "Canon-board" :)
Nie wszyscy :(
Sent from my GT-I9000
I ja, i jaa!! :)
Ja dopiszę adnotacje tylko poprosze wszystkich o przeslanie do mnie mailem na adres marketing@cyfrowe.pl swojego imienia i nazwiska oraz miasta, na które się zapisaliście.
A jeżeli przegapiłem rejestrację, a w puli z CB na Poznań coś zostało to mam szanse się jeszcze załapać?? Pliiiz :-D
OK, w drodze wyjątku znajdzie się miejsce :)
Proszę o imię, nazwisko i nr telefonu na adres: marketing@cyfrowe.pl
Kraków rozlosowany.
Ani w popularnej grze liczbowej ani na warsztatowych losowaniach szczęścia nie miałem.
Szanowni Państwo
Z przykrością informuję, że z uwagi na zbyt dużą liczbę zainteresowanych w stosunku do liczby miejsc, nie będą mogli Państwo wziąć udziału w warsztatach Canona i Cyfrowe.pl w Krakowie.
Wybór uczestników imprezy nastąpił poprzez losowanie.