Do zdjęcia kozicy mam mieszane uczucia - z jednej strony bardzo standardowe ujęcie, można wręcz powiedzieć oklepane, a z drugiej każdy wędrujący z aparatem po górach chciałby takie zdjęcie wykonać...niezbyt często jest taka szansa. [46] - coś na zasadzie trafiło się ślepej kurze ziarnko :-D Jak lubisz tatrzańską przyrodę to dodam tylko, że za tym mostkiem, parę kilometrów dalej bardzo często można zobaczyć niedźwiedzia czeszącego krzaczory, tudzież wykonującego jakieś inne dziwne czynności.
Nieprawda!
Na wrotach stoi turysta z plecakiem, szlakiem z Krzyżnego 5 minut przede mną schodził sympatyczny starszy pan (a ładnie śmigał! Doszedłem go dopiero przy Czerwonym Stawie), a 5 minut przed nim schodził jakiś łepek - obaj są na zdjęciu [43] :mrgreen:
To proste - proszę wszystkich aby wyszli na chwilkę z kadru. Jak któryś nie posłucha to zrzucam w przepaść, albo do jakiegoś stawu. Jak mam dobry humor to kończy się na spetowaniu i wrzuceniu w kosówkę. Po tygodniu ludzie jak mnie widzą po prostu znikają. Jednak w pierwszym tygodniu lekko nie jest :evil:
[52]Dolina Kościeliska
[53]Morskie Oko
[54]Mój typ! Pięciogodzinna kolejka do kolejki - Kuźnice
[55]Tłumek na Giewoncie (dość mocno scropowany)
[56]...oraz inne barany