gdy telefon zadzwoni podczas fotografowania to funkcja aparatu się wyłącza automatycznie ;)
Wersja do druku
gdy telefon zadzwoni podczas fotografowania to funkcja aparatu się wyłącza automatycznie ;)
panowie!
moze to i ironiczne, ze moderator sam nie stroniacy od swinstw robi porzadek, ale oszczedzmy sobie referencji do praktyk seksualnych, nawet w watku o ajcudach.
dziekuje ;)
A gdzie grip i sanki na lampę?
Swoją drogą myślałem, że to coś na kształt adaptera DOF do kamer wideo, a tu ani słowa o tym.
Ciekawe czy ma opcję wyślij obraz LV do dzwoniącego. Stworzą centrum konsultacyjne gdzie zawodowy fotograf będzie mógł naprowadzić jak ustawić kadr żeby powstałe zdjęcie było cudem i wywoływało o oglądających poruszenie do łez. Oczywiście za drobną opłatą infolini typu 0-700
Pomysł ... już ktoś napisał kto mądry wezmie ze sobą same szkła z zamiarem podłączenia do telefonu ???? I nie wezmie ze sobą z domu body ... to rozwiązanie jest albo dla Id***** albo dla dziwnego lansu .Cytat:
Ok ale co jest tu idiotyzmem? Artykuł? Reklama? Sam pomysł?
Używam sprzętu a nawet telefonu tej marki ale niektóre pomysły mnie rozbrajają bo są idiotyczną próbą wyzysku kasy od rzeszy ,,wiernych" fanów marki ...
Idiotyzmem to jest wyglaszanie takich sadow
Moim zdaniem do fotografii wojennej to calkiem sprytne narzedzie, nieduze, fotki mozna od razu wyslac, nie wzbudza takich podejrzen jak normalny aparat i pewnie jeszcze ze sto powodow. Jesli goscie ktorzy sie tym zajmuja na codzien mowia ze jest ok, to czemu im nie wierzyc? Reporterka wojenna to specyficzna dziedzina fotografii, to nie moda, ani reklama, ani tez popularna bardzo na forach fotograficznych fotografia slubna. Inne wymagania wydawcow i zupelnie inne warunki pracy.
A swoja droga osprzet z pierwszego linka zupelnie bez sensu ;) ale czego sie nie robi dla reklamy ;)
Dla mnie robi się to temat ciekawostka który zmierza nieuchronnie do zamknięcia, w przeciwnym razie zaraz powstanie debata nad wyższością jednych świąt nad innymi.
Zrobili takie coś, każdy już wie. Starczy.