Dajcie dziewczynie spokój.
Chciała się wyżalić a wy ją jeszcze dołujecie :-D
Wersja do druku
Dajcie dziewczynie spokój.
Chciała się wyżalić a wy ją jeszcze dołujecie :-D
Z ciekawości - to po wiela te odbitki?Cytat:
Zamieszczone przez anna-bio
Z prostego rachunku wychodzi, że 53gr za odbitkę. Jeśli to było 10x15cm, to muszę przyznać, że przy tej ilości w wielu o wiele lepszych labach można było uzyskać tą samą (jeśli nie niższą) cenę.
Poza tym... Eech... Już chyba wszystko zostało napisane.
Powiem że jestem zdziwiony że zawodowiec wysłał fotki do empiku. A jaki był format bo jak prawie 1000 fotek i tylko 500 zł to pewnie 10x15 :) Co do odbitek w MM to czasem są naprawde dobre
Fakt masz racje :)Tylko chodziło mi o to że z 50 sklepów można trafić 5 dobrych :)
Ja też wywołuje od 13x18 w górę na innych nic widać :)
Ja dawno dawno temu załapałem się na super promocję w Fotojokerze... i co się okazało... zdjęcia ciemne brzydkie. Fotojokr jak i empik korzystają z fabryki jaką jest CEWE któe niestety przez masówkę wyrzuca wszystko jak leci... pewnie nawet nie kalibrując maszyny do każdej nowej rolki papieru jak to robią inne droższe ale solidniejsze laby.
do ewg >> MediaMarkty mają swoje laby akurat. Lista partnerów cewe jest na ich stronie www http://www.fotoksiazka.pl/program_do_fotoksiazki.php
dziobolek... a tą fotoksiażkę to robiłeś na odbitkach czy na druku cyfrowym... bo kiedyś były tylko na papierze kredowym i jakość fotoksiążki to nie była na pewno.
Cytat:
Zdjęcia "artystyczne" wywoływałam w punkcie przy kinie Relax w W-wie, nigdy mnie nie zawiedli, lecz wywoływanie u nich takiej ilości zdjęć było by potwornie drogie.
Relax foto w Warszawie to jeden z najdroższych labów w kraju. Ceny - w porównaniu z innymi profesjonalnymi labami - są kilkakrotnie wyższe. 53 gr/szt. 10x15 - takie ceny ma większość porządnych i profesjonalnych labów (DA, najlepsze, LABPOlska, pewnie też HDlab).Cytat:
53gr za odbitkę. Jeśli to było 10x15cm
Poza tym, kto normalny drukuje 1000 zdjęć z wakacji w 10x15...