[OT]Nie piszesz, to nie odpowiadam... pod właściwy numer się dobijasz?[/OT]Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Wersja do druku
[OT]Nie piszesz, to nie odpowiadam... pod właściwy numer się dobijasz?[/OT]Cytat:
ja mam gdzieś jeden albo dwa oryginały, tylko jakoś dawno ich nie widziałem... :roll:Cytat:
no i z czerepami mogą być problemy, bo chyba robiły za półmiski czy coś i też się zapodziały :oops:
gdybyś chciał pożyczyć, to daj znać, że mam zacząć poszukiwania. ;)
Cytat:
Mialem kiedys o to przeprawe z McKane :mrgreen: jesli czaszka nie jest bezposrednio wlasnoscia uczelni, a te zazwyczaj maja podpisane umowy z wszystkimi labami wolajacymi zdjecia i odbitki, to nie bedzie problemow, w przeciwnym wypadku lab alarmuje uczelnie uczelnia policje i stawiaja Ci zarzuty, wylewaja z uczelni :mrgreen: a tak powazniej, to jesli chcialbys miec czaszke na wlasnosc to na studenckich gieldach na akademiach medycznych prawdziwe chodza za okolo 300 zl, wypozyczyc, pewno pozycza, biedny student jak zobaczy worek kartofli albo cebuli to sie przez miesiac nie ogarnie jakie go szczescie spotkalo (no chyba ze woli kartofle w butelkach ;) ) jest jeszcze inna ewentualnosc, studenci zalatwiaja te czaszki na cmentarzach, grabarz ktory bedzie przekopywal stary grob pod nowa kwatere, chetnie odda taki rekwizyt za flaszke albo dwie, Pozdr Polaco
Wyslalem PW.Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
Oooooo, jakbys mogl to bylbym wdzieczny !! Daj znac jak cos bedziesz mial.Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Hmmm, to bylo makabryczne albo ja taki wrazliwy se zrobilem na te Swieta...Cytat:
Zamieszczone przez thorin
coz, taka smutna polska rzeczywistosc... po uczelniach kraza jeszcze opowiesci, ze najlepsze czaszki sa wtedy jak ktos pojdzie w zime do lasu i znajda go na wiosne, bo najlepiej zakonserwowana... no commentsCytat:
oki, poszukam, ale szanse są niewielkie... :neutral:Cytat:
jak nie znajdę to będzieszzz musiał radzić sobie inaczej...... :roll:
ooo, np. taki Silent :wink:, coś wspominał o depresji itp. itd. możesz mu ulżyć i przerobić na preparat :mrgreen:
na kiedy to-to potrzebujesz??
Proponujesz zebym z Silenta wyciagnal czaszke ? ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Nie ma pospiechu, na kiedy bedzie, bedzie dobrze :)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
myślisz że jest mu AŻ TAK potrzebna? ;-)Cytat:
ciekawe jak by wyglądał bez niej :twisted: