Dziękuję za komentarze ;-)
fabio87 - Twoje uwagi jak zwykle trafne i merytoryczne, za co szczególne podziękowania 8-)
sica - używam 3 różnych połówek Hitech do systemu Cokin P. Z wyjątkiem lekkich hdr-ów, wtedy nie zakładam filtra.
Wersja do druku
Dziękuję za komentarze ;-)
fabio87 - Twoje uwagi jak zwykle trafne i merytoryczne, za co szczególne podziękowania 8-)
sica - używam 3 różnych połówek Hitech do systemu Cokin P. Z wyjątkiem lekkich hdr-ów, wtedy nie zakładam filtra.
sica - używam 3 różnych połówek Hitech do systemu Cokin P. Z wyjątkiem lekkich hdr-ów, wtedy nie zakładam filtra.[/QUOTE]
No i właśnie kupiłem sobie system Cokin P i filtry Hitecha.Zaczynam próby.Pozdrawiam.
HDRy wg. mnie OK. Są delikatnie widoczne, często na niebie. Może wtedy trochę to wtedy wgląda sztucznie. Ale przy dużej rozpiętości tonalnej jaką spotykamy przy nisko położonym słońcu - dlaczego nie. Ja jestem za, w końcu do tego jest HDR.:-D
Bardzo ładna ta ostatnia seria.
Zgadzam się z przedmówcą. Klasyka. Jest gites. Równiutko, zgodnie z zasadami, bardzo poprawne.
bardzo fajne serie 22. rzuciła mi się w oczy nadmorskie też dobrze zrobione.
Kilka całkiem fajnych zdjęć ale za dużo tu tego. Prezentowanie w jednej galerii zbyt wielu podobnych kadrów zdecydowanie negatywnie rzutuje na odbiór całości.
26, 27 i 30 całkiem fajne;) pozdrawiam
Pierwsze fotki są naprawdę super. Ostatnia seria może dlatego że mieszkam nad morzem i sam bardzo często pstrykam plażę, kołki, morze nie podoba mi się. Fotki są dopracowane, wygładzone, przerobione, wykadrowane itd wręcz odrealnione. Za bardzo. Ale jestem skromnym amatorem nie znam się. Pozdrawiam.