Tak 12 kartkowy. Na ścianę, ale czytelny by i w biurze mógł zawisnąc.Cytat:
Zamieszczone przez Driver
Driver - skądeś? Jakie miasto?
Wersja do druku
Tak 12 kartkowy. Na ścianę, ale czytelny by i w biurze mógł zawisnąc.Cytat:
Driver - skądeś? Jakie miasto?
Hmm, skoro i tak chodzi o "preview", to nie lepiej po prostu zrobić wątek w którym wszyscy będą wklejać obrazki tak jak w galeriach? Tydzień wstawiania zdjęć, a potem głosowanie w drugim wątku. Keep it simple...
Jak wyżej (albo niżej kurde nie wiem gdzie to wejdzie) tak 12 pages to jest to.Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Niedaleko katowic, ale akurat drukarnie to mozecie wybrać jaka wam sie podoba. Myśle ze jest tu na tyle osób że ktoś podejmie się "zlamania" materiału. wtedy wystarczy puścić maszyne. przyzwoita drukarnia ( i tania ) jest w łodzi.
Ale od razu was uprzedze że tanio nie bedzie. wątpie czy przy A4 zmieścicie sie w 10 tyś.
Witaj.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Ja bym to troche uprościł Muflon. Może wyślemy do kogoś zdjęcia - np do 200kilo , by je umieścił w galeryjce i potem jak proponował Tomasz głosowanko na zdjecie. To powinno (wysyłanie i głosowanie) byc jak najbardziej proste. Nie chcę wycinac ludzi którzy robia cudne zdjęcia ale np. nie znaja np. HTML i innych (dla nich) IT pierdów. Wiesz o co mi "come on" :)?
10 kilo za co? Druk (ile)? Naświetlanie? pozdrCytat:
Ja z kolei pracuję z drukarnia pod gdańskiem, sprawdzimy ceny w kilku miejscach, by nie przepłacać i mieć akceptowalna jakośc.
pisze to z głowy więc moge sie pomylić. jak wam zalezy to ok wtorku miałbym konkret cene
oczywiście mówiłem o gotowym produkcie "do łapki" przy nakładzie 1 000 egzpl.
Ciekawe czy uda sie nam to sprzedać. Panowie Adminowie! Ilu mamy czynnych userów na CB stu 200 300 ?? Coronado jak sprzedałeś smycze? Do ilu ludków poszły?Cytat:
Jasne - ale zakladajac, ze obracamy sie wsrod uzytkownikow, ktorzy tak czy inaczej pokazuja zdjecia na forum, to w zasadzie problemu nie ma :)Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
aaaaaaaa możecie rozesłać linka z tym topic'em do znanych Wam kumpli z CB?
To przyspieszy sprawe (może) i może się uda. Dzieki za pomoc.