Odp: Jak wybrać fotografa ślubnego
Faktycznie znaleźć dobrego fotografa ślubnego jest kłopotliwym zajęciem .Ja korzystałem z usług i i mogę polecić.Zdjęcia wykonane są bardzo profesjonalnie a atmosfera podczas sesji była bardzo przyjemna.
Cytat:
Zamieszczone przez
krzyszd
Faktycznie znaleźć dobrego fotografa ślubnego jest kłopotliwym zajęciem .Ja korzystałem z usług
i i mogę polecić.Zdjęcia wykonane są bardzo profesjonalnie a atmosfera podczas sesji była bardzo przyjemna.
Hah, jasne :) A może wypadałoby się na forum najpierw przywitać, a nie od razu wyskakiwać z kryptoreklamą ?
Cytat:
Zamieszczone przez
krzyszd
Faktycznie znaleźć dobrego fotografa ślubnego jest kłopotliwym zajęciem .Ja korzystałem z usług
i i mogę polecić.Zdjęcia wykonane są bardzo profesjonalnie a atmosfera podczas sesji była bardzo przyjemna.
przekonałeś mnie ,tylko ze nie zamierzam zmieniać stanu cywilnego ;)
To fakt że to para młoda wybiera i określa co ich interesuje/zdjęcia z szaleństwem czy tradycyjne/ ale pewne nawyki z pracy w atelier fotograf powinien mieć, umieć wpłynąć na parę młodą aby zapozowała i to tak aby nie czuła się jak w szkole no i rozmowa wstępna powinna być miła i koleżeńska .
Zaraz będzie o foto artach z up ;p
Uśmiałem się... Super tekst no i jest w nim sporo prawdy... Sam muszę wziąć się za własne błedy. Na szczęście dojrzałem już do tego, żeby nie udziwniać, żeby w kościele nie strzelać 1500 zdjęć ( a potem coś się wybierze)... :D Teraz z kościoła mam mało zdjęć, poluję na spojrzenia, gesty, łzy i uśmiech... 3 zdjęcia pokazujące emocje to więcej niż 1500 zdjęć młodych bez wyrazu. Nawet jak będziemy się czołgać szukając "modnej" perspektywy :D