-
Wybrałem się w plener przetestować nowy sprzęt wyzwalacze Pixel Knight i saoftbox reporterski + parasolka, jak wyszły zdjęcia oceńcie sami mam pewne wątpliwości co do obróbki, konstruktywna krytyka mile widziana
nie czepiajcie się tylko uciętej stopy na 37 musiałem tak kadrować jadące samochody a nie miałem wiele czasu na zrobienie zdjęć z resztą kto go dziś ma...
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
-
podobają mi się kolory na kolorowych, ale nie podoba ciągle taka sama mina modelki
-
-
Wszedzie ta sama mina.
Wieje nuda, a technicznie wcale nie jest zle.
-
tak to wlasnie sie dzieje, jak idziesz na plener testowac sprzet z modelka ktora nie umie pozowac :]
konstruktywnej krytyki do kazdego ze zdjec ci nie napisze.
wybierz 2-3 twoim zdaniem najlepsze z calego setu i wystaw do komentowania :)
-
Ciężko mi jest się zdecydować które zdjęcia są najlepsze z całego setu, wydaje mi się że 31, 35, 36 i 37gdyby nie te ucięte nogi
-
Modelka ma bardzo silne ramiona. Na niektórych fotkach np.30, 31, 33, wyglądają mocarnie. Wystarczyło je trochę włosami zamaskować. Technicznie, bardzo fajne.
-
Kolejna sesja tym razem narzeczeńska, zachęcam do komentowania bo ciągle nie jestem pewien co do kolorów na zdjęciach.. więcej zdjęć na blogu http://sobolewskiprzemyslaw.blogspot.com/
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
-
Im dalej tym lepiej. Pierwsze Twoje zdjęcia nie przyciągnęły zbytnio mojej uwagi. Zdjęcie 2, 11, 12, 13 mają nijaki przekaz i osobiście nie chciałbym mieć takiej pamiątki ze ślubu.
Kolejne serie miło mnie zaskoczyły. Podoba mi się.
Szkoda, że uciąłeś rękę na 54.
Czekam na kolejne zdjęcia. ;)
-
Nikomu więcej nie chce się skomentować ???