ale tu nie widze, by sie zmiescil laptop.... myle sie?
Wersja do druku
Nie mylisz się. Można próbować upchać laptopa do zewnętrznej kieszeni.
14 calowy nie wchodzi na 100% ale 13 calowy, bez futerału, można by spróbować jakoś wcisnąć.
Jeżeli to dla kogoś jest ważne, to może przyda się komuś informacja że w dakine sequence wchodzi mi 17" bez jakiegokolwiek rozrywania i manipulacji.
Jak to ? specialna kieszeń jest na komp mi spokojnie wchodzi Apple MB 13 a widzę że nawet większy wskoczy na luzie.
Jedyne ale mam że 7d+ 70-200 2.8 L wcale łatwo nie wskakuje. Plecak jest raczej z tych o mniejszej pojemności.
Żadne lowe pro nie wygra pod kątem bezpieczeństwa jakości i wytrzymałości z plecakami burtona. Lowe pro plecak dobry do studia albo niedzielny spacer w parku.
Mam Zoom packa pro od dobrych paru lat i do tej pory jest w super stanie a dodam że jeżdżę z nim na rowerze na nartach i snb chodzę po górach wytrzymał ulewy śnieg skrajnie niskie temp jak i obładowanie na maks (+25kg)
Jest jeszcze marka która bije konkurencje! F-Stop - nie ma lepszych.
Tez posiadam zoom packa burtona (nota bene po teście mergera ;) ) od 2,5r i muszę przyznać że jest to jeden z najlepszych moich zakupów...
Na każdy wypad (czy to w góry czy nad morze) go biorę...nie do zdarcia ;)
trochę odkopię temat..
stoję przed dylematem:
Burton Resolution czy Zoom Pack?
Pojemność bardzo podobna, cały litr różnicy.
Cena podobna..
Ktoś jakieś sugestie?
PS. tak, przeczytałem cały wątek :)
Dzisiaj zamówiłem Resolution. Wiele plecaków obejrzałem i ten wydał mi się najbardziej interesujący i dopasowany dla mnie. Z przesyłką zaplacilem 385zł. :) W przyszłym tygodniu podzielę się wrażeniami. :)
Cześć.
Mógłbyś podzielić się linkiem gdzie mogę dostać ten plecak w takiej cenie jak podałeś? Akurat też jestem na kupnie i mnie bardzo zachęciła ta recenzja ;)
SkiTeam. Znajdziesz w Google. Powinno mieć jeszcze jedna sztukę.