Hmmm, to może zbierzemy się w kilka osób i stworzymy Siły Szybkiego Reagowania Canon Board Info? - w skrócie SSRCBI :D
Wersja do druku
Hmmm, to może zbierzemy się w kilka osób i stworzymy Siły Szybkiego Reagowania Canon Board Info? - w skrócie SSRCBI :D
194/95. I to drugie niestety rośnie... ;-)
Pierwsza liczba to wzrost czy waga ;-)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Z tym oszczedzaniem to tak jakos samo wyszlo. Albo weszlo w psa, ktory pojawil sie u nas przed wakacjami. Do dnia dzisiejszego od 'przedwakacji' piesio zrobil +30 kg (rasa duza). ;-)
cóż, ja jestem ponad 6 lat po ślubie i mam 182cm/106kg :sad:
a na ślubie miałem 79kg...
Ooops, no to u mnie proporcje są mniej więcej podobne (3 lata po slubie i +10kg) ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
UWAGA! U mnie widoczny spadek wagi wystapil po 12 latach malzenstwa, jesli to jest jakas prawidlowosc to macie panowie jeszcze sporo czasu na hodowanie brzucha.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
kurde:D hehe niezlly odzew:D bosh swieta ida skoncze na 110kg!! tyle ze 196 cm:D kurde piwny wywalil na wierzch az sie pepek smutny zrobil:D
pozytywne nastwienie prezentowała Stokrota, chwytająca Powolniaka za bandzioch i krzycząca "It's all mine!" :)
(w serialu Co ludzie powiedzą)
Pszczoła ty to bydle jestes no :D
I dlatego kobiety tak mnie kochaja ;-) Mimo, iz w zasadzie prawie nie pijam piwa.Cytat:
Zamieszczone przez Venio