takie testy to albo powinienes sobie pozostawic gdzies gleboko ukryte na dysku albo tylko je sobie przejrzec i usunac, chyba ze sentyment do pierwszych zdjec nowym szklem byl silniejszy i musiales sie nimi z nami podzielic.
Wersja do druku
takie testy to albo powinienes sobie pozostawic gdzies gleboko ukryte na dysku albo tylko je sobie przejrzec i usunac, chyba ze sentyment do pierwszych zdjec nowym szklem byl silniejszy i musiales sie nimi z nami podzielic.
A czy ja powiedziałem że wieśniackie i że coś mi nie pasuje? chyba szerokiego kąta z niego nie zrobie,a jesli ty bys potrafił to gratulacje...Cytat:
Złej baletnicy...a szkło faktycznie wieśniackie, jak nie chcesz takiego szkiełka to ja je chętnie przyjmę...
Uznajmy że tych zdjeć nie było,niepotrzebnie je wrzucałem...nie chodziłem nie obchodziłem tych koni żeby sfotografować je z innych pozycji bo nie chciało mi się nie,chciałem sprawdzić szkło na jakiś obiektach w plenerze
Dawno nic nie było więc trzeba nadrobić :)
Tym razem zimowo.
27.
Uploaded with ImageShack.us
28.
29.
Pozdrawiam :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Upsss dwa razy to samo,jeśli moza to proszę o usunięcie.
28.
Szczerze mówiąc ostatnie foto nie przemawiają do mnie. Ani kadry, ani kolorystyka... Nie specjalnie.
A czym się różni 27 od 28? Jakąś nutką koloru której mój lapek nie wyłapuje? Pytam bez złośliwości. Reszta ot taka sobie...
trzeba troszke bardziej dokładnie czytać a odpowiedz sie znajdzie dlaczego :)Cytat:
A czym się różni 27 od 28? Jakąś nutką koloru której mój lapek nie wyłapuje? Pytam bez złośliwości. Reszta ot taka sobie...