Najprawdopodobniej będą dwa egzemplarze, jeden weźmie kierownik z działu ryb (dla syna), a drugiego weźmie kierowniczka z działu chemicznego (dla wnusia).
:evil:
Wersja do druku
nie tylko MM stosuje takie taktyki marketingowe.. saturn i inni nie sa święci (z reszta, MM i Saturn to jakby jeden wspólny grajdołek). Co do 50tki ja kupiłem nową ze sklepu made in japan jakby kto pytał za.. 2550zł (bez szkła, karty, torby, statywu, gripa i paczki folijek na LCD) :)
No dokładnie tak bywało,może nie z osobami które tam wplątałeś ale ogólnie kierownicy dla siebie albo znajomych :) więc tak jak mówiłem nie napalajcie się...chyba że macie znajomych którzy tam pracują i są w stanie wam odłożyć po sztuce...Cytat:
Najprawdopodobniej będą dwa egzemplarze, jeden weźmie kierownik z działu ryb (dla syna), a drugiego weźmie kierowniczka z działu chemicznego (dla wnusia).
Apropo jedynego plusa wynikajacego swego czasu z pracy tam to wlaśnie mozliwość zakupu przeróżnych gadżetów w bardzo dobrych cenach jak umiało się z odpowiednimi osobami zagadać o cenie :)
A sklep określe jako typowo niemiecko-żydowski...czyli wyzysk i praca ponad norme a i to czasem za mało,co prawda początkowo w ,,dobrych" czasach się to opłacało bo zarobki były rewelacyjne nie wiem czy moge o tym mówić ale zdażało się i po 4k i to wcale nie żadko...a po ,,kryzysie" i cięciach jak spotykam kolegów to w tej chwili plus minus 50-60% mniej dostaja a zasuwają tak samo albo jeszcze lepiej...
Ale to nie o tym temat....sorry ale musiałem pojechać po tej firmie dla idiotów :)
ale zauważ, że co markiet to inaczej, ja tam zauważyłem luźną wręcz rodzinną atmosferę.. z kolei w innym wszyscy nadąsani, wszystko zależy od ekipy, czy będzie umiała się dograć, z pewnością jest to możliwe
Ja jechalem do MediaMarkt po 40d poltorej roku temu, w sumie prawie dwa. Mieli bodajze dwie sztuki i ochrona musiala odprowadzic mnie do samochodu bo jakis psychol chcial lac sprzedawcow w sklepie za to, ze mi sprzedaja towar. Chcial mi nawet dac 400 zl za to, ze odstapie od zakupu - ale nie po to jechalem 50 km ;). Na Allegro byly akurat 400 zl drozej.
Ile sie koles nakrzyczal, ile go ochrona uspokajala, torbami do aparatow rzucal ze stoiska foto... O glupi aparat dla corki ;)
Heh...przechodziłem obok, a jakże zajrzałem. Był w gablocie 50D z gripem...ale po 3200,- także to co podali w gazetce to między baśnie Andersena można sobie włożyć :-D
Jak była promocja (z 150-200zł taniej niż wtedy kosztowały) na 450D wtedy co je kupiłem w MM, to pojechałem w pierwszy dzień promocji (ale późnym popołudniem) do M1 w Markach i jak zapytałem o aprat kolesia z dzialu foto to powiedział "jak jest taka promocja to trzeba sie wcześniej orientować" :) ale zadzwonił na Ostrobramską (swoją drogą najlepszy MM w Warszawie - mało oblegany i duży asortyment) i było jeszcze ponad 20 szt tego aparatu, więc proponował bym się dowiadywać w więcej niż 1 sklepie i najlepiej zadzwonić do działu foto , bo jak jest to pewnie odłożą.Więc chyba nie jest tak strasznie jak to malujecie. Dla ciekawych i złośliwych dodam, że z MM nigdy nie miałem, nie mam i nie będe miał pewnie nic wspólnego :)
Co prawda to prawda na ostrobramskiej zawsze była szansa że tam będzie jak w innych marketach nie było,i o dziwo w porównaniu do innych lepszych lokalizacji gdzie sprzet schodzi to na ostrobramskiej pomimo sredniego ruchu zazwyczaj mają większe stany magazynowe,a w dobrych punktach jak marki czy krakowska po 2-3 sztuki
Ja zawsze najpierw sprawdzam już Ostrobramską. Ogólnie dobry MM bo mało oblegany i spokojnie można się rozejrzeć bez przepychania, i 2 poziomowy dlatego ten cały ruch fajnie się rozkłada.
w całej Wawie bilbordy MM 30x95PLN 50D+grip(oryginał)+torba