ojjojj zdarza się często jak używam eos 600
Wersja do druku
Ja mam na odwrót...
Niejednokrotnie zdarzyło mi się w trakcie pstrykania cyfrą spojrzeć ile jeszcze zostało klatek filmu :mrgreen:
No ale to wszystko przez proporcje ;)
Polecam EOSa 33. Jedynkę (jak już ktoś wspomniał) ciężko dostać niezajechaną. Sam użytkuję 33v i jestem bardzo zadowolony. Oczywiście współpracuje z obiektywami EF, dobrze trzyma czasy, jest porządnie zbudowany - nic więcej nie potrzeba. Osobiście po doświadczeniach z tym aparatem mam duże opory, by zmieniać go na cyfrówkę. Koszty wiadomo, są po stronie nowszej technologii, ale nie potrzeba super nowoczesnego aparatu, by móc robić dobre zdjęcia. Analogi w robieniu dobrych fotografii nie przeszkadzają. Także polecam wspomnianego już wyżej EOSa 33 i życzę udanych zdjęć.
Heyah,
1. Sklep Czano-Białe na Prostej www.czarno-biale.pl (sam tam wołam)
2. Foto-Relax przy dawnym kinie Relax, wołają slajdy i inne wieksze niż 35mm raz na dzień odbiór ok 18ej.
Pozdro :lol: Janeq
Kilka dni temu jeszcze byly kolorowe filmy, teraz znikły :(
Myslalem,ze to blad przegladarki ale na innych tak samo.
to pewnie anonimusi, czy jak im tam. ja tam znalazłem filmy kolorowe, zarówno negatywy, jak i slajdy, o tu: http://www.kodak.com/global/en/profe...lmsIndex.jhtml
nie będę wklejał zrzutu ekranu, bo znów banana od jakiegoś nadwrażliwca dostanę.