Niezłośliwy wybór kilku (w sumie tych lepszych) zdjęć z ostatniego odcinka.:shock:
Teraz się nareszcie chłopakom podobają laski...
Jak to się mówi w Szikago: Gary muwałt :twisted:
Wersja do druku
Niezłośliwy wybór kilku (w sumie tych lepszych) zdjęć z ostatniego odcinka.:shock:
Teraz się nareszcie chłopakom podobają laski...
Jak to się mówi w Szikago: Gary muwałt :twisted:
bmfcker, no i odstraszyłeś Mad_Mac'a :mrgreen:
Ja przez ten temat oglądnąłem z ciekawości ostatni odcinek(zanim bmfcker wrzucił te fotki). Szczerze? Moim zdaniem nic ciekawego, szkoda tego czasu który na to poświęciłem. Wciskanie na siłę postaw homo... i jeszcze Ci faceci przebrani za babki... weźcie bez jaj. Jednej dziewczynie sytuacja nie pasowała, to trzeba było nakłonić, żeby w końcu przyjęła postawę akceptującą.
Nic do homo nie mam, o ile z tym nie wychodzą na siłę na ulicę/media i próbują zmusić innych do akceptacji. Jak ich to jara to im do łóżka nie zaglądam, ale niech mi z tym nie wychodzą przed nos i traktują jako jakąś misję. Możecie mnie nazywać homofobem, już mi nie straszne, raz mnie dzieciaki na forum konsolowym zjechały za moją postawę odnośnie różnych zboczeń.
Ja się dosyć cieszę, że taki program jest. Może w końcu paniom typu fotka.pl wybiją z głowy to, że mogą podbijać maxmodels. Może w końcu niektórym paniom z maxmodels wbiją do głowy, że nie wystarczy być ładnym i stanąć przed aparatem, a zdjęcie zrobi się samo.
no to poczekajmy az taki program dla fotografow sie znajdzie, zeby wybic nam z glowy ze wystarczy miec aparat, drogie szkla i wszelkie bajery i zdjecia nie zrobia sie same:)
(zeby nie prowokowac - do nikogo nie byla to aluzja:) )
Owned :D
Ja tam cały czas wyznaję zasadę (przy sesjach), że każdy powinien być dobry w swojej części roboty, żeby wyszło dobrze. Wstępny pomysł powinien być narzucony przez pracodawców, lokacja znaleziona przez scoutów, stylizacja, makijaż, modeling wiadomo. Fotograf jest od fotografowania + ewentualnie jeszcze od światła :p
powieszę sobie to nad łóżkiem z wytłuszczeniem słowa "ewentualnie" :D
a program to oczywiście szydera, odmóżdżenie itd.itp. Jest imho coraz gorzej - zobaczcie sobie na przykład programy o rozwydrzonych bachorach na mtv. Zresztą, nawet newsów nie da się w telewizji od dawna oglądać, bo to już nie są newsy tylko wpychanie światopoglądów.