Nie mam czasu,ale wieczorem jak znajdzie się chwila zeby usiasc w salonie to chwile popatrze co inni członkowie rodziny ogladają,tak właśnie natrafiłem na ten foto proceder w m jak miłość :DCytat:
Zazdroszczę, że macie czas na seriale
Wersja do druku
Nie mam czasu,ale wieczorem jak znajdzie się chwila zeby usiasc w salonie to chwile popatrze co inni członkowie rodziny ogladają,tak właśnie natrafiłem na ten foto proceder w m jak miłość :DCytat:
Zazdroszczę, że macie czas na seriale
zainspirowany tą rozmową poszukałem info na ten temat i http://www.plotek.pl/plotek/51,79592....html?i=0&bo=1 w sumie fotografia mocno przenika do życia codziennego ludzi. powszechnieje... ostatnio kurier dostarczając mi przesyłkę powiedział: "moja siostrzenica też chce lustrzankę" i dodał, że ma 10 lat... jak mają Mroczka, Steczkowską, "Majkę" i co tam jeszcze w tv pokazują za przykład to co się dziwić...
Coś musi być na rzeczy - córka koleżanki z pracy też "chce lustrzankę".
Nie wie jeszcze jaką (próbuję zasugerować na C, ale chyba będzie N), ale wizję ma: wielki słomkowy kapelusz, rower (taki trendi-miejski z koszyczkiem przed kierownicą) i lustrzanka do kompletu.
Pstrykanie Canonem A5xx już nie wystarcza.
Majka jest best w tej akcji :)))))
kolejny durny wątek na temat celebrytów,
przyznam się, że tak jakoś siłą rzeczy (Dróga Połówka) nawet dośc często oglądam ten serial ;) no i też mnie ten wątek z foto rozbawił, pomysł przedni, najpierw pod wpływem Tańca z Gwiazdami, YCD i tym podobnych programow cała Polska oszalała na punkcie tańca, a teraz pół Polski oszaleje na punkcie foto, myślę, że to jest jakiś spiesk producentów aparatów, w tym przypadku chyba SONY :?:, bo chyba z jakąś alfą mroczek biega :lol:
Kilkadziesiąt lat temu miałem czasu jak lodu.
Z wiekiem ubywa go w zastraszającym tępie, nie zmarnował bym dziś godziny, na oglądanie realizcji wypocin, piszących na zamówienie marnych scenarzystów.
Szkoda czasu.