Przy tej matrycy może się przydać ;) W 7-ce karty idą jak woda.
Wersja do druku
Tylko po co? Ok 50 000 zdjęć na jednej karcie?
plusem może być sterowanie bezprzewodowe lampami błyskowymi, reszta na nie. Aha i zostawili szybkośc migawki na 1/8000s. czyli jednak coś lepiej niż w d90.
Już widzę, użytkowników i tych potencjalnych serii xxxd, jak odłożone pieniązki szykują na 60d:-D, a tych co planowali zmiane swoich 50-tek lekkie cmokanie, dla każdego liczy się coś innego, jak by człowiek chciałby mieć wszystko w jednym body to pewnie musiałby kupić wszystkie body od serii xxxd-xd,
martwi mnie trochę informacja z obozu przeciwnika o potencjalnej serii dxx, tam wyrażnie jest postęp, zbliżając do starej serii xxd
Poczekamy, aby do maja:)
osobiście nie znam nikogo kto używa karty 1T, ja bym sie bał że jak coś pojdzie w pierdu, to szkoda tych 50.000 zdjęć,wolę 3-4 karty po 4gb i zawsze jestem spokojny, tylko trzeba zmieniac może w 70d będzie dwa sloty kart:-D
pozdrawiam wszystkich
Jedno jest pewne, widać jakie jest pozycjonowanie.
seria xxD stała się topowym narzędziem dla amatora który już nie wystarcza xxxD - może zostawić sobie karty SD.
7D jest pozycjonowany jako backup profesjonalisty, albo aparat na który mają przejść dotychczasowi użytkownicy xxD.
świetny sprzęt jak będzie miał regulację AF...