polecam mareo200 na allegro. Mozna sie z gosciem dogadac.Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Wersja do druku
polecam mareo200 na allegro. Mozna sie z gosciem dogadac.Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Raczej u niego będę kupował. Mam od niego 10D i 550Ex i 28-135 IS.Cytat:
Zamieszczone przez absolut
no ja tez od niego kupowalem choc czasem u tommiego mozna taniej upolowac.Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
pod warunkiem że akurat ma. :wink:
Ja kupilem u niego wszystkie szkla (oprocz tego kitowego), tez moge polecic.Cytat:
Zamieszczone przez absolut
Ja tam dla przykładu mam stosunkowo wielkie łapska, i znacznie lepiej mi się używa korpusu z gripem, no i poza tym oczywiście doceniam uroki dodatkowego zasilania (bo leń jestem) i nie chce mi się zmieniać za często zasilania. Aktualnie niestety nie posiadam żadnego gripa ... to co piszę to na podstawie dawnych doświadczeń z EOS50 z gripem. Oczywiście planuję kiedyś tam przy okazji sobie sprawić takie urządzonko, zarówno do trójki jak i 10D, ale jakoś zawsze znajdą się dużo wazniejsze i pilniejsze inwestycje - OPTYKA :) czy bank pamięci ...Cytat:
Nie podobaja mi sie aparaty z podpietym grippem. Traca caly swoj urok lustrzanki i staja sie bryla. Moze to i wygodne ale
OPtyka i jeszcze jedna karta CF.
Hm podoba nie podoba ale jednak chyba sobie sprawie. ostatnio w weekend latalem po 8h w Kraku po Rynku - festiwal byl. i powiem ze wieczorem lapa mi odpadla i nie moglem nia ruszac zeby sie od bolu nie skrzywic. ALe na razie zakupilem skorzanego mini gripa i jest o wiele lepiej a aparat nie wyglada jak beczuszka.
Odbiegajac od tematu rozmawialem z fotografami dziennika polskiego. i ogladalem sprzecik ich. maja 10D :) z 550ex + ultrabounce, canon 70-200 2.8L. tym strzelali zdjecia z festiwalu. I Lecha widzialem. tez z 10D biegal. w tyle nie zostalem sprzetowo bo tez mialem wlasnie wtedy moja "premiere" nowego body - 10D. z 300D sie rozstalem i nie zaluje.
Ale na allegro widzę, że i z 10 D się chcesz rozstać? :mrgreen:
to inny. swoj zostawiam : -)