Mylic sie - rzecz ludzka :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Wersja do druku
Mylic sie - rzecz ludzka :roll: .Cytat:
Nie to miałem na myśli... bywasz zbyt pewny siebie, swoich planów i tego co już uczyniłeś... w kwestii bezpieczeństwa to błąd największy ;-)
Gdybym byl zbyt pewny siebie to bym chodzil nie tam gdzie trzeba nie o tej godzinie co trzeba ;)
A tymczasem to jak widac z innych watkow - komunikacja podmiejska ZTM czy pociagami pospiesznymi PKP "boje sie" jezdzic z torba pelna sprzetu :oops: .
Lecz z drugiej strony 100% bezpieczeństwo nie istnieje (podobnie jak 100% alhohol jak mawia mój szef [inna sprawa, że bezwodny C2H5OH jest bliski tej liczby ;) ]) i dlatego potrzebna jest analiza ryzyka (BS 7799).Cytat:
Znowu nie w tym rzecz :-) Pisałeś o braku wpływu treści stopek na zainteresowanie złodziei. Motywowałeś tym, że nikt nie podaje personaliów, adresów, itd... jednak zapomniałeś o pewnym szczególe, który pokazałem Ci ;-) I tu jest clue, by czuć się bezpiecznym - nalezy pamiętać o szczegółach, często pozornie błachych, czy tym co opublikowalismy w necie.... padło na Ciebie, tylko dlatego, że uparcie twierdziłeś, ze nie publikowałeś swego adresu. Ale w sieci jest kupa fotek z komentarzami typu "mój domek" gdzie widać numer domu, ulicę.. Gdzieś nawet widzoałem źle wykardowaną fotkę w której głównym motywem była całująca się para, a w tle ktoś chował coś pod wycieraczką mieszkania. Numer oczywiście był wyraźny... tak więc Vitez nic osobistego, tylko mała dygresja..Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
mówisz, że aż tak źle?? wychodzi na to, że zło czai się wszędzie... :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
I tu sie pomyliles. Bo wcale nie "uparcie" . Spojrzyj wstecz na ten watek - po prostu stwierdzilem ze nie podawalem adresu w serwisie... stwierdzilem to RAZ a nie UPARCIE.
Gdy udowodniles ze jednak podalem adres to sie przyznalem do pomylki i tyle.
Nigdzie w tym uporu nie bylo, tylko ty cos z dziwnym uporem niepotrzebnie probujesz udowodnic.
I za cholere nie wiem co :roll: .
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
ten typ tak ma ;) ;) ;)
ja też nie wiem o co chodzi Tobie...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
dla mnie EOT
mozesz sprecyzować jaki typ ?? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen