Skoro u niektórych ta czerwień jest za duża, to po prostu będę w przyszłości zmniejszał jej nasycenie, żeby to jakoś wyglądało u innych. Proponuje zostawić ten temat. Skupmy się na najważniejszym - na kadrach ;)
Wersja do druku
Skoro u niektórych ta czerwień jest za duża, to po prostu będę w przyszłości zmniejszał jej nasycenie, żeby to jakoś wyglądało u innych. Proponuje zostawić ten temat. Skupmy się na najważniejszym - na kadrach ;)
Postanowiłem, że poprzednia wrzuta którą mogliście zobaczyć na 1 stronie zapoczątkuje mój wątek ślubny.
Przed wami zdjęcia (tylko) z ceremonii ślubnej którą fotografowałem. W planach jest jeszcze plener, więc możliwe że jeszcze zobaczycie tutaj kilka zdjęć tej pary :)
Trochę więcej znajdziecie na... znajdziecie tam gdzie zawsze ;)
Widać że zdjęcia z ceremonii nie przypadły wam zbytnio do gustu. Może inaczej będzie z plenerem. Na razie jedno, reszta za tydzień.
To z pleneru całkiem spoko,. Hala, WFF i ich okolice mają bardzo duże możliwości, zatem pokaż co wycisnąłeś z tego miejsca!
Jakim cudem poznałeś gdzie to robiłem? pytam poważnie. Gdyby ktoś z Wrocławia to napisał, może bym się tak nie dziwił, ale z Warszawy?
Chciałem coś pokombinować w Hali, ale jakiś koncert był tego dnia i nas nie wpuścili. Zgadza się, okolice wytwórni mają ogromny potencjał. Szkoda że nie mogę wrzucić wszystkiego - muszę czekać aż młodzi wrócą z tygodnia miodowego.
Dzięki
wyjscie z kosciola i plenerowe jedno fajne:)
W kościelnych fotkach duuużo żółtego, też mam z tym problem czasami, jak ręczny Wb nie pomógł to będzie ciężko to skorygować.
Po liściach szczaiłem:)
Mieszkałem we Wrocławiu przez 6 lat, w trakcie studiów na Politechnice plus rok po studiach. Te liście poznam wszędzie:)
No wiesz jak to mówią Wroclove;) zawsze wspominam je z wielkim sentymentem i wracam tam ochoczo!
Natomiast nie jest to temat o Wrocławiu, tylko o Twoich zdjęciach.
W kościele nie podobają mi się kolory.
Jest za żółto - jeśli masz skalibrowany monitor, to musisz większą uwagę kłaść na kolor skóry, a jeśli monit bez kalibracji i uważasz, że skóra jest na tych zdjęciach ok, to koniecznie go skalibruj!
Wszystkie zdjęcia robię w RAWach. Monitor jest skalibrowany ALE to ja mam rozkalibrowany wzrok ;) Raz wszystko wychodzi fajnie: WB, kolor skóry itd. a innym razem jest kaszana. Ale luz, pomału wychodzi to coraz lepiej. Dzięki!
Jedziemy dalej,
pzdr.
Fajny plener. Plus za 29-31, fajne kadry i kolorystyka. 34 też nie najgorzej. Pozdrawiam