tak oczywiście.. autor pytania szuka słoika w okolicach 500 zł to nie ma jak mu polecić eLkę za minimum 1600/1700
Wersja do druku
Czytaj po kolei. Najpierw zapytał o szkła nie podając żadnych kwot. Natomiast wymienił wśród potencjalnych kandydatów Canon 70-300, który kosztuje ok 1900 zł. Potem było kilka propozycji, w tym moja, nieznacznie tylko droższa a dopiero potem padła ze strony Autora kwota. Oczekujesz ode mnie umiejętności czytania w myślach?
Nie zmienia to faktu, ze deklaracja kwoty padla PO moim poscie. W pierwszym poscie Autor wrecz pyta, w jakich przedzialach cenowych powinien sie poruszac. Kiedy juz kwota padla, nie kontynuowalem namawiania na eLke, wiec proponuje juz zakonczyc te przepychanke.
kolaj.. nie powiem kto ją zaczął.. czepiasz się od początku...jak się nie podoba to się nie udzielaj.. T/C
O czym Ty mówisz? Zadałeś w pierwszym poście pytanie. Udzieliłem Ci merytorycznej odpowiedzi. Gdzie tam było jakieś czepianie się? Dopiero POTEM podałeś ile masz na to kasy! Skąd miałem to wiedzieć wcześniej? Z kryształowej kuli? Potem się w ogóle nie odzywałem i pewnie już bym się tutaj nie odezwał, bo co miałem w temacie wątku powiedzieć, to zawarłem w pierwszym poście, gdyby nie teksty innych forumowiczów pod moim adresem. I to nazywasz czepianiem się od początku?
Tu ostatnio dużo takich. Zarejestrowani wczoraj. Postów 5 z czego 8 zaczepnych. Widać onet zamknęli albo wakacje i dzieci neostrady nie mają co robić.
Pytania o obiektyw bez określenia przyszłego zastosowania i kwoty przeznaczonej na zakup zawsze wywołują wojenki, tak więc to nie wina sezonu ogórkowego, tylko źle zadanego pytania.