Pewnie ze sie liczy - najwyzej przdłuzymy zabawe zeby wszscy zdarzyli ocenic twoje zdjecie.Cytat:
Zamieszczone przez wizja
Wersja do druku
Pewnie ze sie liczy - najwyzej przdłuzymy zabawe zeby wszscy zdarzyli ocenic twoje zdjecie.Cytat:
Zamieszczone przez wizja
no ok, dodałem.. nie jestem zadowolony :? , no ale trudno, dłużej chyba nie będę przeciągał :|
W niedziele konczymy - cos i tak malo chetnych jak na forum o fotografi :(Cytat:
Zamieszczone przez wizja
Już nie chciałem tego mówić :roll:
Brak pomysłów? Niechęć do zdrowego współzawodnictwa? Przewaga retoryki nad praktyką? sam nie wiem, ale i tak jestem zdziwioną kaczką :wink:
No to dzisiaj koniec - jakoś rewelacji nie było (łącznie z moją pracą :( )Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Może jak będzie inny banalny temat to się bardziej sprawdzi - a może wszyscy są mocni tylko w gadaniu :lol:
Wszem i wobec ogłaszam że pierwszą edycję konkursu z resii "foto inaczej" wygrywa koleja JaW z najwiekszą ilościa odsłon i punktów.
Klask Klask !!
Następna edycja już od zbliżającej się soboty - ostrzegam tematyka będzie jeszcze bardziej dziwna :)
A można zgłaszać propozycje tematyki?
Pewnie tylko zeby nie była standardowa :)Cytat:
Zamieszczone przez JaW
Mi tym razem chodziło po głowie żeby wymyślić jakieś hasło lub kawałek przysłowia do kórego trzeba by było zrobić fotke :mrgreen:
A ja proponuje sfotografowac KISIEL :D
Zgodnie z zasadami konkursu kisiel jest do uzyskania w domu, dostępne różne kolory, a konsystencja pozostawia wielkie pole do popisu dla wyobraźni... Kisiel na ciele modelki lub modela, kisiel kapiący lub ciągnący się, albo... no, może wystarczy tych przykładów :)
Po zakończeniu sesji obiekt można skonsumować :D
Mniaaaaam :P :P :D Jestem ZA!!! :mrgreen: