mam wersje elektroniczna 1964-2001 i poza zdjeciami sa tez filmiki ala backstage :-) plus muzyczka... ale na kolana jakos nie powala... choc kilka zdjec moglo by byc moich :-)
Wersja do druku
mam wersje elektroniczna 1964-2001 i poza zdjeciami sa tez filmiki ala backstage :-) plus muzyczka... ale na kolana jakos nie powala... choc kilka zdjec moglo by byc moich :-)
Właśnie zauważyłem, że w Merlinie jest teraz promocja "Bestsellery 30% taniej" i ten kalendarz jest w cenie 126,16 zł + 8,5 za przesyłkę (co daje 134,66 zł !!! )
Oprócz Merlina jest jeszcze w bookservice.pl za 141,79 (z wysyłką 150,79), w bookmaster.pl za 152,20 (wysyłka darmowa), w inbook.pl za 143,99 (z wysyłką 153,49) i wysyłkowo.pl za 150,40 (z wysyłką 160,40)
probowalem przejzec to w empiku.. za ciezkie :lol: zobaczylem paredziesiat zdjec.. i zamiast niego kupilem nowa ksiazke z serii NG o fotografii BW :mrgreen:
Przeglądałem w empiku, ale mnie zniechęciła.Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Około połowy dotyczyło cyfrowej obróbki, sposobów desaturacji, zapisie na CD, kagalogowaniu w komputrze, skanowaniu ... bleee co to ma z czarnobiałą fotografią wspónego?
Takie czasy prosze Pana.Cytat:
Zamieszczone przez minek
Krzem pokonal zelatyna...
;)
o.. do niej akurat to jeszcze nie zagladalem.. wiec mnie troche podlamales ;) no nic.. wiec poucze sie szopowac :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez minek
Chyba jeszcze nigdy nie kupiłem książki zupełnie na ,,ślepo'', a już na pewno nie w księgarni. Zawsze przeglądam przynajmniej raz lub dwa ...
Jak zobaczyłem tą BW NG to sądziłem, że wezmę i że tylko formalnością jest zajrzeć do środka... Cóż, bardzo dokładnie nie przekartkowałem, ale na pewno odłożyłem jej zakup na jakiś czas.
Podobno pospiech bywa zlym doradca.. okaze sie ;) Najwyzej sprzedam :rolleyes:
The Making of the 2004 Pirelli Calendar
Wpadła mi płytka dvd pracuje w oponach wiec dostajemy takie czasem :)
pojemnosc 1 gb jesli kogos interesuje to moze namiarek na ftp podesle ja
dokument o pracy na Kalendarzem: sesja zjęciowa, wywiad z Nickiem Knightem.
Autorem zdjęć do jubileuszowej edycji jest Nick Knight, brytyjski fotograf słynący z intrygującego wykorzystania technologii. Jego inspiracjami były rozmowy ze słynnymi kobiertami, m.in. z Bjork, Catherine Deneuve, Isabella Rossellini, Emmanuelle Seigner.
Każde ze zdjęć kryje ukryte znaczenia i symbole.
Kalendarz Pirreli 2004 to wielobarwne, mozaikowe kolaże, niepowtarzalne iluzje, kobiety z kobiecego punktu widzenia.
za tydzien bede miał płytke dvd z kalendarzem 2006
to jest w formie filmu, czy tylko zdjecia i opis?