1) DominikaR
2) xsardas
3) robertwu
4) krzdra
5) zieloo
6) karol_j (?)
7) asikson (?)
8) Pawel_G (?)
9) Dróga połówka Pawel_G
99)Opa_Apo bardzo chętnie dołączę ale będę już na miejscu. Dlatego nie wliczam siebie do biletu.
Wersja do druku
1) DominikaR
2) xsardas
3) robertwu
4) krzdra
5) zieloo
6) karol_j (?)
7) asikson (?)
8) Pawel_G (?)
9) Dróga połówka Pawel_G
99)Opa_Apo bardzo chętnie dołączę ale będę już na miejscu. Dlatego nie wliczam siebie do biletu.
Uspakajając towarzystwo, mimo, że za oknem pogoda fatalna i nie nastraja ona optymistycznie to patrząc na prognozy od jutra ma się poprawić a nawet temperatura powinna skoczyć do ok. 20 stopni. Nie zrażajmy się ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://polish.wunderground.com/globa...ons/10385.html
Jeśli o mnie chodzi to aparat odkurzony, karta wyczyszczona, bateria się ładuje... ;)
Pogoda na jutro akuratna :)
Witam, ciekawy jestem czy zabierzecie ze sobą kilka nowych osób, z widzenia zapewne się znamy choćby z plenru Migawki
No nie wiem - bez posiadania FF i przynajmniej dwóch stałek L-ek może być problem z przyjęciem w nasze grono :-D
hym ... tak właśnie myślałem, ale coż warto było zapytać, co prawda przyznam że
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.. że Smieną wychodzą całkiem całkiem piękne kadry ;))
dzisiaj będziemy omawiać sprawę na Kolumba 5, kwestia ile nas się ostatecznie wybierze, chodzi przede wszystkim o ilość biletów na pociąg itp. Od 16 (ja będę pewnie w okolicach 17) będziemy pewnie ustalać co i jak.
Te, szefowa, o której zbiórka czy ewentualny odjazd i gdzie konkretniej, bo nie wiem czy wyrobie sie na spotkanie, a wypadało by wiedzieć :D. Postaram sie wpaść chociaż na godzinke, ale nie obiecuje :)
9.15 jest pociąg więc myśle, że min o 9 najlepiej być na dworcu. Szczegóły napiszę po spotkaniu, jak już wszystko się ustali ;)
Ja niestety jednak nie mogę jechać, proszę mnie nie liczyć i przepraszam za zamieszanie