To się naucz w końcu używać podglądu postu przed wysłaniem, szczególnie gdy zawiera nieznane Ci obrazki :mad: .
Wersja do druku
Rozmawiałem dziś i ze sprzedawcą i z serwisem. Sprzedawca powiedział, że może wysłać na swój koszt do serwisu a serwis powiedział, że jakkolwiek nie zostanie dostarczone (czy na koszt sprzedawcy czy sam przywiozę) to zrobią to w ramach gwarancji i nie powinno być problemu. Ja się absolutnie nie upieram przy wymianie na nowy bo to w końcu nie jest jakieś uszkodzenie czy coś takiego, ot błąd w sztuce montowania, który da się bezproblemowo usunąć. Jedyne czego się trochę obawiam to, że serwis jak sobie czytałem trochę potrafi namieszać z niczego. Ale jestem dobrej myśli, z natury.
To nie narażaj swojego naturalnego optymizmu na niepotrzebne ryzyko związane z rozbebeszaniem puszki przez serwis - choćby nie wiem jak bardzo autoryzowany! ;)
Nie wiem jak jest w 7d, ale zwykle takie plastikowe serie klawiszy w innych urządzeniach elektronicznych są połączone w jeden plastikowy odlew (widać po otwarciu) i nie sposób zamienić ich kolejności przez pomyłkę... :shock:
Obawiam się, że aparat był już otwierany przez jakiegoś partacza.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W związku z powyższym wątpliwe czy aparat jest wciąż tak szczelny jak obiecuje producent:
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ca...es/sealing.jpg
Heilsberg,
czy w celu uzyskania danych akumulatora musisz nacisnąć drugi, czy trzeci klawisz od dołu? Bo jeśli trzeci, to tylko zamienione gumki, co nie jest chyba tragedią.
No a jeśli drugi, to zamienione byłyby klawisze...
Trzeci klawisz od dołu wyświetla info o C1 do C#, a czwarty od dołu powinien wyświetlać style. Tak jest przynajmniej u mnie :mrgreen:.
Do sklepu wymień na nowy, a nie serwis. Jaką masz pewność jaki był proces zamiany guzików?
Aby nie tworzyc nowego tematu to sie Was spytam, czy skok z wersji 1.1.0 do 1.2.1 bedzie bezproblemowy czy mam najpierw zainstalowac 1.2.0 i/lub jakies poprzednie wersje. Chodzi mi o chronologie instalacji, musi byc ona przestrzegana?
Możesz od razu instalować nową wersję.
Dzieki, upgrade juz zrobiony i sprzet ladnie smiga, zapomnialem tylko sprawdzic przyciski ;)