O dziękuję Sebastian!! :)
Zapraszam wszystkich na profil Warsztatów Fotograficznych na facebook'u:
http://www.facebook.com/pages/Warszt...9239510?ref=ts
Dodawajcie się do fanów!! :p
O dziękuję Sebastian!! :)
Zapraszam wszystkich na profil Warsztatów Fotograficznych na facebook'u:
http://www.facebook.com/pages/Warszt...9239510?ref=ts
Dodawajcie się do fanów!! :p
Facebook to akurat moja przestrzeń prywatna, dlatego pytam jakie będę mial korzyści z wpuszczenia do niej komercyjnych ogłoszeń o warsztatach. Jakie bedziesz miał Ty korzysci, doskonale zdaje sobie sprawę ;)
No, chyba ze jedyną korzyścią jaką czerpiesz z warsztatów, to satysfakcja osobista. :D Wtedy, chetnie dodam ;)
P.S. No to popodbijałem ;)
Profil warsztatów jest publiczny i tylko czasem wkrada się w osobiste strefy swoich fanów ;)
A nawiasem mówiąc, to:
Zapraszamy na warsztaty fotograficzne "Światłoczułość". Zajęcia poprowadzi Grzegorz Osuch (GrzegorzOsuch.com). Szczegóły u nas w profilu na plakacie.
Zajęcia odbywają się w studiu, niedaleko stacji metra Ratusz. Na miejscu w przyjaznej atmosferze dokonujemy aktu tworzenia zdjęć. Profesjonalnie, bez przepychanek, wszystko zorganizowane tak, by każdy miał czas na pracę z modelką i osiągnięcie wyników. Mała grupa to nasz atut.
Są jeszcze wolne miejsca na dzisiejsze zajęcia z portretu w promocyjnej cenie 150zł !!! Zajęcia od godziny 18:00. Chętnych prosimy o zgłoszenia na priv do godziny 16:00 lub później sms'em na 605 729 777
Dwa nowe tematy spotkań, dwa nowe terminy. Wszystko na plakacie poniżej :)
Z uwagi na to, że do tej pory udział w warsztatach brały osoby doświadczone już w robieniu zdjęć, to mam taką uwagę - warsztaty te skierowane są też do osób początkujących, dla tych które chcą spróbować swoich sił w tych tematach.
p.s. Vitez, aktów jeszcze nie ma, ale jest bliżej niż było - bielizna :-P
A Ty widziałeś mnie gdzieś z flaszką?? - mimo paru nadarzających się okazji ;)
Planuję topless w pewnym ciekawym klimacie. Ale to jeszcze chwilka, bo muszę dopracować pomysł - nie chcę stawiać przed obiektywem gołej laski i robić z tego widowiska :)
Tymczasem nasza modelka, Klaudia w moich spojrzeniach:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
qrczaki!! Nie wiedziałem że już nie można edytować postów :p
No to jeszcze raz:
Tymczasem nasza modelka, Klaudia w moich spojrzeniach:
Rzuć tą robotę w cholerę ;-)
Dla przypomnienia najbliższe terminy:
20 kwietnia, 18:00 - Fashion
22 kwietnia, 18:00 - Portret
23 kwietnia, 18:00 - Bielizna, Gorsety
24 kwietnia, 12:00 - Fashion plener
Zgłoszenia proszę przesyłać na g.osuch@wp.pl