Filtr filtrem, ale różne przypadki się zdarzają (odpukać). Wypadnięcie z plecaka to juz baaaardzo nieszczęśliwy przypadek, ale można stuknąć, zahaczyć, czy nawet upuścić zdejmując z szyji.Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Wersja do druku
Filtr filtrem, ale różne przypadki się zdarzają (odpukać). Wypadnięcie z plecaka to juz baaaardzo nieszczęśliwy przypadek, ale można stuknąć, zahaczyć, czy nawet upuścić zdejmując z szyji.Cytat:
Zamieszczone przez ripek
No to trza uważać. Ja mam Z10 która jest warta prawie tyle co obiekyw kit do tego EOS`a i uważam zawsze z nią jak z jakiem.... :)
Toż nie powiedziałem, że ja swoim 350d rzucam! Chyba bym się zapłakał, gdyby coś mu się stało :) Niemniej W RAZIE CZEGO mniej szkoda kita niż SIGMY za 2000PLN, nieprawdaż?
Prawdaż prawdaż, aczkowiek obawiam się że jakiekolwiek stuknięcie czy upuszczenie spoowduje nie tylko kasacje szkła ale i pewnie aparatu.... :p
To co ma powiedziec calkiem spora uzytkownikow "elek"? Nie mozna zakladac ze sie w cos puknie. Bo w ten sposob to najlepiej przykrecic cos na m42.Cytat:
Zamieszczone przez Andrzej 'Andy' Kidaj
To ze wierza w "jakosc wykonania" eLek... co zreszta bylo potwierdzone i udowodnione kilkukrotnie na tym forum.Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
Mi na przyklad 70-200 2.8 IS L huknął na ziemie z wys ok pol metra (wersalka - przeciazyl torbe i sie z niej wysunal prosto na ziemie0 i nic.
Wiecej np tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=2804
chodzilo mi o ceneCytat:
Zamieszczone przez Vitez