masz na mysli takiego sprzeta Birez ? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez birez
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-EOS-fit-...QQcmdZViewItem
Wersja do druku
masz na mysli takiego sprzeta Birez ? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez birez
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-EOS-fit-...QQcmdZViewItem
"Not 75-300 100-300" :) Kurde, a myślałem, że tylko gitary jako 'Ibanez nie telecaster nie strat nie marshall nie laboga' sprzedają :lol:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
hiehie, dobre :)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Tanie, biale i nawet czerwony pasek ma - do wyrywania lasek bedzie w sam raz ;)
Birez a gdzie takie laski znajdziesz, że na tanie, białe i z czerwonym paskiem można złapać?? :mrgreen:
Danish wydaje mi sie ze laski nie beda widzialy roznicy miedzy tym tanim a tym drogim bialym obiektywem, tak bardzo jej nie beda chcialy zauwazyc ze im nie bedzie nawet robic roznicy czy to jest 70-200mm f2,8 IS L czy kit 18-55mm ;) nasze hobby jest tak rzadkie ze niestety mozna tylko uslyszec czasem obelge w stylu "o lustrzanka cyfrowa... sony" :mrgreen:
Może już nie jest tak rzadkie skoro ludzie zostawiają w knajpie na stołku na pastwę losu nową lustrzankę cyfrową :lol:
Chyba że barmanka poczytała o tej nowej 10-ciomegowej "cyberlustrzance" soniacza :? i chciała zabłysnąć :mrgreen:
eno chlopcy, niszczycie moje marzenia ! ;)
Fakt faktem, ze osoby nieinteresujace sie fotografia nie rozrozniaja lustrzanki od dalmierza - no bo z ich punktu widzenia, to co za roznica - tez aparat, tez zdjecia robi. I wydaje mi sie to normalne. W innych dziedzinach my tez lezymy - kto np. wie jaka jest roznica miedzy strzalem do regimentu z broni palnej a z luku ? :D (WFB Rulez :) )
EDIT: A tak bardzien on topic - przypomnialeo mi sie wlasnie jak usilowalem wytlumaczyc osobie nieobeznanej z fotografia roznice pomiedzy lustrzanka a innym sprzetem. Z dalmierzem jeszcze mi jakos poszlo ale jak doszedlem do roznicy pomiedzy kompaktem cyfrowym a dslr to sie nie lada napocilem. ("no bo przeciez w kompakcie tez widac to co widzi obiektyw"). A caly wyklad zostal podsumowany: "No, czyli to tak na prawde to samo, tylko ze lepsze". No niby tak...
Granica jest wiec plynna :)
Cytat:
Zamieszczone przez birez
O ile dobrze pamietam (a bylo to ladne pare lat temu) to nie liczac jakichs specjalnych jednostek - nie mozna w tej samej turze ruszyc sie i strzelic z broni palnej :p
Szakunec :) tego nie pamietalem.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Generalnie moje powyzsze twierdzenie nie dotyczy omnibusow :)
Tylko nie zapomnij dołączyć grafiku z rozpiską weekendów, w które tam jesteś :)Cytat:
Zamieszczone przez muflon