fajny mały, jak już ktoś napisał frajda będzie jak jeszcze troszkę podrośnie :) ja też robię od niedawna fotki do PS jakoś nie mam kiedy usiąść.
Pozdrawiam i miłej zabawy z aparacikiem :)
Wersja do druku
fajny mały, jak już ktoś napisał frajda będzie jak jeszcze troszkę podrośnie :) ja też robię od niedawna fotki do PS jakoś nie mam kiedy usiąść.
Pozdrawiam i miłej zabawy z aparacikiem :)
A jak teraz?
http://img28.imageshack.us/img28/6061/57344500.jpg
Pozdrawiam
Moim skromnym zdaniem jest nieco lepiej, widać że bawisz się GO. Lecz dalej wszystko w centrum...
To że akurat fociłeś parę lat w innym systemie to nie zmienia faktu że podstawy fotografii są wszędzie takie same. Koledzy bardzo łagodnie obeszli się z oceną zdjęć ja powiem bardziej bezpośrednio, do kosza i nie przyznawaj się że to robiłeś 5d2 50 1.4 i masz paroletnie doświadczenie bo lepsze zdjęcie można osiągnąć najtańszym kompaktem.
Pozdr.
Konkretnie to jak już koledzy napisali kolor, kadry, bałagan w kadrze np. pudełka, chusteczki, koc albo narzuta w tle która odciąga wzrok. Dużo lepiej gdybyś zrobił konwersje do BW w tedy pudełka itp nie skupiały tak wzroku na sobie. Co do głębi nie mam zastrzeżeń może być tylko gdzie nie gdzie lekko nie trafiłeś w punkt. a i bym zapomniał, za mało światła.
Masz racje do poprzednich, oceń te ostatnie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jeszcze raz wstawiam bo w poprzednim chyba nie widać
1
2
2
Co do 1 to szkoda uciętej rączki, bardziej kadrował bym w lewa stronę żeby rączka była cała a przyciąć prawy górny róg. Światła też trochę mało.
2 może być ale mogłeś zjechać troszkę w dół i więcej światła.
Na 3 troszkę przeszkadza to niebieskie z prawej strony nad główką i jak w poprzednich więcej światła.
Spróbuj zrobić do BW powinno być dużo lepiej ale nie jest źle.
Pozdr.
Jeżeli można to poproszę o kolejną ocenę
1
2
3
4
Pozdrawiam Wszystkich