A ile nocleg?
Wersja do druku
A ile nocleg?
odliczenie noclegu to 70zł
Macie jeszcze wolne miejsca?
W tym momencie jeszcze są.
jeden z uczestników szuka chętnych na wspólną podróż z i do Warszawy..
Plan brzmi ciekawie, szkoda że na drugim końcu Polski. Jeśli napiszecie jakiegoś eBooka, albo nagracie DVD to dajcie znać na forum :-)
Heh takiej wiedzy nie da się w książce zawrzeć.. Materiał video najprawdopodobniej będzie jednak raczej w formie zajawki co na warsztatach robimy. Niewykluczone że kiedyś zrobimy warsztaty w innych częściach Polski :)
uczestnik pyta gdzie nocleg..??
Hotel, Dom Pielgrzyma Wadowice Ul. Karmelicka, byłem w pokojach kilka razy z racji wykonywanego zawodu...;) Młodzi i goscie weselni czasem korzystają i bardzo sobie chwalą. Niestety nie znalazłem żadnej galerii bo temat niniejszego hotelu dość świeży. Bardzo ładne pokoje na wysokim poziomie, każdy z łazienką.
No proszę super sprawa, ziomal robi warsztaty z tematu który mnie od miesięcy interesuje. Szkoda że w lutym nie będę mógł uczestniczyć. Czy w marcu lub kwietniu przewidujecie następne warsztaty? Jeśli tak to się zapisuje:)
Maciek, nie jestem pewien i szczerze powiedziawszy chyba w sezonie będzie ciężko, nie chcemy sobie robić w ślubach zaległości..:(