widze że jedziesz po samej bandzie
a czy coś złego byś powiedział na 50d?
Wersja do druku
Nie ma w nim matrycy 36x24mm
za Miclesem.Cytat:
Myślę, że moja sprzętowa "droga" jest optymalna i na dzień dzisiejszy raczej nic bym w niej nie zmienił.
Zmianę body odpuść, kup szkiełko i jak zostanie kasiorki to jeszcze lampkę /chyba że nie doczytałem i już masz/
Pozdrawiam
Czemu porażka? Toż to EF, więc pasuje do kliszaków i FF dSLRów... Ostry, kontrastowy, fajne kolorki... Można jeszcze 16-35, ale za drogie i mydło w rogach, albo przyszłego Samyanga 14 2.8
Ja natomiast doradziłbym zmianę body. Jakiś czas temu zmieniłem właśnie 450D na 50D. Do wymienionych zalet takich jak ISO, czy liczba klatek na sekundę to śmiało mogę dodać: szybszy af (znacząca różnica na tych samych obiektywach), fenomenalny wręcz wyświetlacz w porównaniu do 450D, można dokładnie ocenić zdjęcie na jego podstawie, mikroregulacja af obiektywów, no i przede wszystkich ergonomia użytkowania - największy przeskok.
niby już zdecydowalem ale dalej się wacham(chociaż moja żona powiedziała że na to się nie zgadza ale do obiektywu się dorzuci, a po sprzedaży 450d musiałbym drugie tyle dołożyc----najlepiej to jedno i drugie, a może w przyszłym roku ukaże sie 60d to wtedy 50d stanieje,tylko ile wtedy dostane za 450d? wszystko kasa kasa/
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a może jest nadzieja że za rok lub dwa stanieją FF?
37 lat, a nie wie czego chce. No bez przesady no :D