rastaa z wyspy phi phi :D
[24]
Wersja do druku
"Przeleciałem" dotychczasowe zdjęcia i widzę, że warto subskrybować ten wątek :P
Zacznę jednak dopiero od tego najświeższego, bo nie ma co odgrzewać starych potraw.
Jak dla mnie to za blisko tła stoi dziewczę, no i twarz ginie we włosach.
uuu odwiedził mnie Mr. micles :)
ciezko nam było poskromic włosy :) a co do tła to chyba za bardzo byłem nim zauroczony ;)
dzieki
No watek godny polecenia. Naprawde dobre foty. Z wielka przyjemnoscia sie oglada Twoje foty. Jako, ze dopiero teraz tutaj trafilem nie bede omaiwal pojedynczych pozycji. Powiem tylko, ze widze jedna perelke, nr 10.
Na perelke sklada sie przesliczna i przesympatyczna modelka, bardzo dobre wykonanie techniczne oraz ocean pozytywnej energii jaka bije z tej foty. Usta i usmiech tej dziewczyny sa dla mnie hipnotyzujace, mogl bym patrzec i patrzec.
Jestem pod wrażeniem poprzednich zdjęć :) te "urlopowe" bardzo się podobają.
Nie numerujesz nowych zdjęć więc będę pisał postami.
#22 W porządku, burza włosów mi nie przeszkadza, ale dłonie przez takie oświetlenie, wyglądają jak "nie jej"
#23 znów mam pretensje co do rąk ;-), lewa się cała nie zmieściła a prawa jakoś dziwnie wyszła ale to subiektywnie wywleczony szczegół. Średnio mi się podoba rozłożenie światła, to że brzuch, przedramię jest ciemniejsze (tyczy się to tez zdjęcia z postu #22)
Czym modyfikujesz światło? Plaster miodu?
Jak dla mnie Twoje znaki wodne po rogach trochę psują odbiór :razz:
hej
brak numerow ..przepraszam :) podzielnosc uwagi zawiodła :D
własnie.. dłonie sam powiem ze sa najwiekszym problemem albo ich za bardzo nie kontroluje (23) ;) albo "wychodza" nie najlepiej (22)
swiatlo to 580EX (softbox @22) i blenda generalnie prowizorka :)
Pierwsze wrażenie : pogięta twarz (:D)
Pod jednym policzkiem jest cień, pod drugim już nie. Pod jednym okiem jest "shine", pod drugim zmarszczka (naturalna, taka powinna być, ale). Przy jednym kąciku ust zmarszczka (naturalna, taka powinna być, ale), przy drugim już nie.
Kolorystyka ok, światło (poza tą masakrą na twarzy :D) też ok. Może dałbym lekkiego hairlighta.