-
Zal mi sie zrobilo AFS 80-200, ze tak lezy i sie kurzy to zabralem go na mecz ;) kolejny mecz juz na 135/2.0
Jednak idealna byla by 200/2.0 na FF
Az tak zle we Wrocławiu nie macie z tego co widzialem to jakies +2EV macie jasniej :) Wpadnij kiedys do Lubina to wszystkie hale beda jasne ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mancini
Jednak idealna byla by 200/2.0 na FF
ja w sumie dalej mam watpliwosci co do GO, szczegolnie w tej naszej malej jaskini, sam narzekasz, ze juz 135 praktycznie powinienes przymykac;p a kupic 200/2.0 i uzywac na glownie na 2.8 to takie lekko bez sensu
-
to zalezy skad sie foci, 135 2.0 i 200 2.0 przy takim samym kadrze maja taka sama GO przeciez
ja lubie robic reczna siedzac kolo slupka, wtedy 100mm (na FF) jest optymalne
-
Ja odwrotnie, bardziej trzymam sie rogu boiska :) przy slupku lubie robic karne :) Ogolnie to duzo poruszam sie za linia koncowa :)
Kazdy ma swoje gusta, wazne aby byly pozniej dobre zdjecia :)
-
Cytat:
Az tak zle we Wrocławiu nie macie z tego co widzialem to jakies +2EV macie jasniej Wpadnij kiedys do Lubina to wszystkie hale beda jasne
Masz na myśli Orbitę czy halę gdzie grają piłkarki ręczne na AWF ?
Ja będąc na AWF myślałem, że ciemniej się nie da ;))
-
Myslalem, ze wszystkie druzyny Wrocławkie graja na Orbicie :)
-
Ojjjjj nie:-D Tak dobrze nie ma. Na Orbicie teraz światło jest gorsze niż w Hali Stulecia (Ludowej w nomenklaturze socrealistycznej). A są też specjalne kazamaty, lochy i inne bunkry jak sala AWF gdzie na ISO 3200 osiąga się czasy typu 1/320 przy -2/3 Ev :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sebcio80
to zalezy skad sie foci, 135 2.0 i 200 2.0 przy takim samym kadrze maja taka sama GO przeciez
ja lubie robic reczna siedzac kolo slupka, wtedy 100mm (na FF) jest optymalne
no wszystko wlasnie zalezy od tego jak kto lubi ;) ja w sumie ostatnio pol robie 85, a drugie pol 135
Cytat:
Zamieszczone przez
wroclawianie_info
Ojjjjj nie:-D Tak dobrze nie ma. Na Orbicie teraz światło jest gorsze niż w Hali Stulecia (Ludowej w nomenklaturze socrealistycznej). A są też specjalne kazamaty, lochy i inne bunkry jak sala AWF gdzie na ISO 3200 osiąga się czasy typu 1/320 przy -2/3 Ev :mrgreen:
przy 70-200 2.8? to w sumie wychodzi tak jak u nas w lubinie :) takie warunki w sumie nie sa jakies zle... zawsze moze byc gorzej, np. jak ktos zacznie "poprawiac" oswietlenie lampka :)
musze wreszcie kiedys te warunki w orbicie obadac, nigdy tam jeszcze nie bylem ;)
-
1/8 PZP: MKS Zagłębie Lubin - Byasen HE Trondheim 26:30
Kolejna porcja zdjec z piłki ręcznej :)
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.