Nie wiem co ci sie wydaje ale przekrecanie mojego nicka wcale nie wydaje mi sie zabawne a wrecz namietnie z tym walcze :evil: .Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Tak wiec nie rob tego wiecej - prosze...
Wersja do druku
Nie wiem co ci sie wydaje ale przekrecanie mojego nicka wcale nie wydaje mi sie zabawne a wrecz namietnie z tym walcze :evil: .Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Tak wiec nie rob tego wiecej - prosze...
wlasnie dzis zanabylem body 300d (carne) od kolegi --CICHY-- (osobiscie ja byl u niego) tranzakcje jak naj bardziej na duuuzy + ... serdecznie polecam ... "NEGATYWA" http://www.negatyw.orgCytat:
Zamieszczone przez Cichy
p.s. tylko nie mam polskiej instrukcji ... ( pewnie nie wziol ja ) ...
pozdrawiam i wiiielkie dzieki
Cichy, powinienem dostawac jakas prowizje za narajanie klientow :)
Cytat:
Zamieszczone przez thorin
nic z tego ...... negocjacje trwaly z Cichym juz od 4 dni .... ale jak Cie to pocieszy to za "najaranie" w imieniu Cichego moge wyslac Tobie kartke z nad moza ...
Cytat:
Zamieszczone przez czeredrecki
naRajanie... naraic cos komus :) Tomek Pukacki, znany w niektorych poznanskich undergrandowych kregach jako Titus zwykl sie tak wyrazac... a kartke chetnie :) poprosze z jakim herlawo kulawym widoczkiem :) najlepiej taka 5 widoczkow w jednym, zawsze to poszerzenie horyzontow o fotografii :mrgreen:
musisz sie zastanowic czy warto poswiecic te 300 zl roznicy na koszt przyszlych napraw i klopotow z serwisowaniem.300 bo taka jest roznica pomiedzy sklepem a all.....Ja rowniez zastanawialem sie nad tym problemem doszlem do wniosku ze nie warto. Ja swoj kupilem w pro.... czarny z kitem USM za 2651.Sa w MM... promocje jak i na necie poszukaj uwaznie a napewno znajdziesz jeszcze taniej. :grin:
ps;Zadna z tych firm nie proponowala mi promowanie jej wizerunku .