:!: 8)Cytat:
Zamieszczone przez dentharg
Wersja do druku
:!: 8)Cytat:
Zamieszczone przez dentharg
taka nieformalna juz się zawiazała na fotogaleriach...
http://fotogalerie.pl/galeria/jacab18197
zapraszam...
Nie mogę się dostać Error 502 błąd DNS..Cytat:
Zamieszczone przez jacab1
U mnie chodzi...
to może www.fotogalerie.pl i szukaj użytkownika jacab1
poszło ... lubisz sepię.. to może spocik, ale szczegóły obgadajmy na e-mail czy PM by nam moderatorzy nie pogonili kota ;-)
Moje allegro->komentarze->wystawCytat:
Zamieszczone przez MarekC
Nie brałem udziału w aukcji, tylko zadzwoniłem i dogadałem sprawy ceny i sposobu dostarczenia aparatu. Niestety zapomniałem numeru aukcji, który jest niezbędny do wystawienia komentarza.....Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Nic, poczekam na odpowiedź z Allegro
Już wszystko jasne... transakcja poza Allegro, więc nie można komentować
czy EF 55-200/f4.5-5.6 USM za 650 PLN w sklepie to dobry wybór na początek przygody z dSLR ???
Marek,
jestem na podobnym etapie jeśli chodzi o zakupy. 350d mam od miesiąca. Moim zdaniem zamiast 55-200 lepiej dołozyć do Sigmy 70-300 APO macro...Do takiego własnie zakupu będę się przymierzać powolutku.
Wydaje mi się, że za 950 spokojnie mozna kupic ten obiektyw a jakośc fotek powinna być zdecydowanie wyższa niz z 55-200 - ten jak mo się wydaje jest na tym samym poziomie co 18-55 czyli baardzo podstawowym.
No ale może ktoś bardziej doświadczony się wypowie na temat tego canona 55-200 bo moge się mylić?
nie mogę dostać się na pbase - ajkieś błędy DNS mi sypie. Wyszukiwarka na tym forum jest jakas dziwna. Szuka po wszystkich forach, bez możliwości poszukania na konkretnym...