Dziękuję , za odpowiedź, swoją drogą ciekawe czy na koncert U2 taki numer by przeszedł ;)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Wersja do druku
Dziękuję , za odpowiedź, swoją drogą ciekawe czy na koncert U2 taki numer by przeszedł ;)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
:lol: .Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Żaden problem, daj mi namiary via e-mail.Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Ja też to mam na DVD. Jakość 100% tego co odbieram z TV.
Mam nagrane od momentu jak się w zasadzie koncert zaczyna bez tych różnych 'rzeczy' co emitowali przed. Mam tego chyba jakoś 2,5h. 2h na jednej plytce i reszta na drugiej.
Ktoś reflektuje?
Aha, na maila nie wysylam ;)
Osobiste spotkanie z Jarrem rozczarowalo mnie,a po "Metamorphosis"Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Jarre skonczyl sie...
"Danzig" - Najslabszy koncert jaki widzialem w jego wykonaniu :(
Świetnie wyglądało na HD1 w formacie HDTV, przynajmniej do czegoś się w końcu plazma przydała. Ale tak naprawdę szkoda że nie ma filmów jeszcze w tym formacie.
Ja wchodzilem o 20:00 brama nr 1 i mnie bardzo dokladnie sprawdzali... nawet kazali pasek zdjac z metalowa klamra... ogolnie cyrk :) A obok mnie stala sobie moja dziewczyna z wielka torebka i nawet jej nie ruszyli tylko sie smiala ze mnie, ze mnie tak przeszukuja :)
Jeszcze jeden ochroniarz do niej "taki mamy rozkaz prosze pani" lol... jak polecialy pierwsze fajerwerki i efekty swietlne to sie zalamalem wrecz, ze nie mialem aparatu :) Nawet A75 :( kolo mnie jeden facet mial G5 i slicznie robil fotki fajerwerkow z lampa blyskowa mmmm :)
Okolo 23:00 skierowalem sie blizej bram i ochrona juz nie pilnowala i spokojnie moglem nawet ze statywem mysle wejsc... a szkoda, ze sie nie udalo :)
Ciagne muze i filmy z torrenta jak cos ;)
Mam plik *.wmv (250 kbits/s - ok. 300Mb). Jak ktos chce to moge wrzucic na ftpa.Cytat:
Zamieszczone przez Moris
Pozdrawiam
Coronado
Również chętnie bym się skusił... Poproszę!Cytat:
Zamieszczone przez Coronado
Plik (*.wmv).zip (250 kbits/s - ok. 300Mb) jest tutaj: www.zwiedzaj.pl/koncert.zipCytat:
Zamieszczone przez Moris
Bedzie tam do jutra.
Pozdrawiam
Coronado