Dzięki za odwiedziny, komentarze i wskazówki.
Arkady111 dzięki za link.
Poniżej żabka w innych pozach, niestety słońce strasznie paliło i wyszły przepały.
12.
13.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Dzięki za odwiedziny, komentarze i wskazówki.
Arkady111 dzięki za link.
Poniżej żabka w innych pozach, niestety słońce strasznie paliło i wyszły przepały.
12.
13.
Pozdrawiam.
Witam, jak poprzednicy jestem fanem "żabki nr 11" pozwoliłem sobie podciągnąć kontrast i wyostrzyc... jest śliczna :) pozdrawiam i życzę dobrej zabawy z "robalami"
Ta "żabka" to rzekotka drzewna Hyla arborea, młoda. Trzeba było słońce przesłonić lub dać korektę ekspozycji "in minus", a tak przepały i kontrast niestety zepsuły zdjęcie.
Miałem takie zamiary, ale żabka gdy zorientowała się że coś dziwnego się nad nią pochyla to to od razu skoczyła w pokrzywy:( ledwie zdążyłem zrobić kilka zdjęć.
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i komentarze, wrzucam jeszcze jedna żabkę
14.
Również fajne.
Fajna żabka tylko te małe przepalenie trochę drażni:roll:
Faktycznie, trochę odciąga uwagę.
Dziękuję za odwiedziny.
15.
16.
17.
Na 15 tnij bardziej lewą, a kadr będzie zdecydowanie lepszy.
17 fajnie wypatrzona. Jak widać nawet taka młoda Pisaura mirabilis może wykorzystać stonkę jako darmowy środek transportu :)
Przy okazji gratuluję spotkania z Aculepeira ceropegia (na 16).
Dziękuję wszystkim za odwiedziny, Darku dzięki za wskazówki (kadrowanie znowu do poprawy:-().
18. kwietnik z pszczołą.
Na 18 dużo się dzieje, szkoda że trochę technicznie odstaje, bo by była świetna fotografia! Na 16 podoba mi się kadr i nasycenie kolorów.