ostatnio takie glosy padaly od uzytkownika ktory chcial kupic obiektyw 600mm f/4 L
Wersja do druku
ostatnio takie glosy padaly od uzytkownika ktory chcial kupic obiektyw 600mm f/4 L
a kto za parę lat będzie używał 5D chyba z sentymentów. Serwis będzie serwisował na tym robi pieniądze, jeżeli do 300D mają jeszcze części serwisowe np migawkę, wymieniłem 2 miesiące temu ( a jak stary jest ten aparat nie wspomnę ). To dlaczego nie mieliby serwisować 5d pierwszej wersji. Z tego co mi wiadomo części produkują do 5 lat po zakończeniu oficjalnej produkcji, a serwisowanie do 10 lat.
Czytaj dalej "testy" na Optycznych to kupisz sobie... Sony! :)
Z Cajsem AF nie jest duzym problemem... ;)
Prawdę powiedziawszy to z tymi obiektywami gdzie mam AF to też zadnych problemów nie zauwazyłem.
W studyjnej spokojnej fotografii MkII będzie miodzio, mnie jeszcze AF nie zawiódł. Kwiatki, OK - nie uciekają, z pieskami już większy problem, ale trzeba po prostu wiedzieć PO CO się kupuje taki aparat. Do piesków 50D i smiga jak szatan... ale do spokojnej pracy w studio... nie masz co się zastanawiać!
Pozdrawiam.
robiłem 5dMkII fotki jak Mój syn biegnie w moją stronę-fotek około 10 ciu,dystans od 20m do 2m -wszystkie trafione .nie wiem czy 5D ma słaby AF -ale to na pewno zależy też od szkieł jakie są podpięte.ja nie nażekamp-a z tych opini co tu czytam to wychodzi że jest masa fotografów którzy na maxa wykożystują możliwości aparatu-szoka że nie widać tego po fotkach jakie zamieszczają w galeriach
To Ty mi tak ładnie orty poprawiłeś ? ;)