Ej no. Nie zaczynaj tu kurde trollowac :) To jest mniej wiecej maksymalna teoretyczna (z googlania i roznych wiadomosci na forum) predkosc do wyciagniecia z 350D.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
Ej no. Nie zaczynaj tu kurde trollowac :) To jest mniej wiecej maksymalna teoretyczna (z googlania i roznych wiadomosci na forum) predkosc do wyciagniecia z 350D.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
no faktycznie, masz rację :DCytat:
Zamieszczone przez feder
natomiast pomysł z własnym softem jest o tyle ciekawy, że ten automat canona jest prawie niekonfigurowalny, nie można zmienić formatu nazw tworzonych katalogów, nie usuwa plików z karty (trzeba to zrobić ręcznie), i zawsze odpala ex zoom browsera po zakończeniu transmisji...
I o takim rozwiązaniu docelowym właśnie myślę ten mój czytnik CF to "pożyczka". Widział ktoś "zatoko-czytniki :mrgreen: najchętniej na 3,5 cala ?, jakie ceny ?Cytat:
Zamieszczone przez mxw
i to jest opowiedz ktorej oczekiwalem - dzieki wielkieCytat:
Zamieszczone przez sumas
Pierwszy z brzegu:Cytat:
Zamieszczone przez Golibroda
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?&idt=2572
A co do Camera Window, to można samemu wybrać program uruchomiony po downloadzie zdjęć - trzeba tylko w opcjach pogrzebać.
mówisz o grzebaniu w opcjach czy w rejestrze?Cytat:
Zamieszczone przez feder
bo w standardowych opcjach to można sobie wybrać tylko kilka rzeczy typu "print all", "print coś tam", "run slideshow" itp. z których najmniejsze zło to "open folder" czyli start ex browser.
niestety nie można wybrać "nie rób nic" albo "start acdsee" :-(
jest tego dość dużo... ceny od 40-50 pln, ale lepiej wydać około 100,- żeby mieć spokój i dobry transfer.Cytat:
Zamieszczone przez Golibroda
w jakiejś gazetce widziałem test czytników i o dziwo (wszystkie usb 2.0) transfery wahały się od chyba powyżej 9 do poniżej 4 MB/s.......
Masz rację - nie zagłębiałem sie za bardzo w te ustawienia, a byłem pewien, że można tam samemu wskazać program, któy ma być otworzony:( .Mi akurat odpowiada mi ZoomBrowser.Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Możesz spróbować Downloader Pro
Osobiście go nie używałem i nie wiem, czy da się tam coś takiego ustawić.
http://www.breezesys.com/Downloader/index.htmCytat:
Zamieszczone przez mxw
Kopiuje gdzie chcesz i jak chcesz, usuwa, zmienia nazwy... guziki wiąże i przerywa ciążę :mrgreen:
Jakiej firmy masz czytnik? Jakie są tego koszty? Thx.Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44