halo halo. Ruszycie temat?? proszę was o opinię o zdjęciach od 13-21
Wersja do druku
halo halo. Ruszycie temat?? proszę was o opinię o zdjęciach od 13-21
Nie jest najlepiej moim zdaniem.
13. Dosłownie karkołomna poza bardzo subiektywnie nie podoba mi się. Jeszcze może gdyby było symetrycznie...
14. Słabe, płaskie światło. Jakby modelka była wklejona na tło. Dziwnie też cięte przez nogi, skoro jakaś gałąź od góry się zmieściła- wolałbym bez tej plamy i zobaczyć całe nogi.
15. tło- szczególnie -gałęzie tuż za dziewczyną- nie za dobrze wypadają.
Dlaczego bez butów? :) Jest jakiś specjalny powód? W koncepcji zdjęcia nie znajduję uzasadnienia.
Z wystającego metalu zrobił się obcas
16. nieźle, choć za jasno na łokciu
17. nudno i brak drugiego oka
18. źle wykorzystana lampa błyskowa- nie ciekawe światło, to samo pytanie o buty co w nr.15 Chociaż teraz rozumiem dlaczego stoi na palcach:twisted:
19. nieźle, ale cięcia mi się nie podobają
20. najlepsze, to się podoba, winieta dobrze działa
dla mnie pasuje hehe widac taka stylizacja,a na stronie Sawka znacznie bardziej fuj niż papieros rzeczy się dzieją:grin:
21. subiektywnie- obróbka się nie podoba
Ze ślubnych-to tylko nr.8
Obwódka wokół wieży na nr.12 jest koszmarna.
13- kadr-poucinane palce i lewa ręką młodego.
Sama koncepcja oświetlenia i wyeksponowania chmur kosztem twarzy mi nie leży.
Pozdrawiam!
No offence :) Miałem na myśli tylko zdjęcie nr23 w kategorii portret z Twojej strony.
aaaa chodzi o tematykę czy o samo wykonanie zdjęcia ?
Chodziło mi o tematykę w porównaniu do niewinnego papierosa i o reakcję HuleLam :) Wykonanie jak dla mnie takie sobie, drażni czarny obszar u dołu zdjęcia (buty nagle nie wiadomo skąd się biorą) i tonacja też mi nie podchodzi ale ciekawie robi ta czacha, pędzlem w postprocesie to dodałeś? :)
16 i parka leżaca w wodzie najlepsze.
Moim zdaniem 19 i 20 to najlepsze zdjęcia, albo może po prostu modelka najlepsza.
11 byłoby świetne gdyby ostrość nie uciekła w górę i to przepalenie trochę drażni.
Co do 21 to nie pasuje do klimatu/tematyki zdjęcia, imo.