Jeśli nic się przez najbliższe dwa tygodnie nie zmieni, to możecie na mnie liczyć w kwestii zdjęć (i ich późniejszego umieszczenia na Waszej stronie, jeśli oczywiście będą się Wam podobać 8-) )
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na pikniku :D
Wersja do druku
Jeśli nic się przez najbliższe dwa tygodnie nie zmieni, to możecie na mnie liczyć w kwestii zdjęć (i ich późniejszego umieszczenia na Waszej stronie, jeśli oczywiście będą się Wam podobać 8-) )
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na pikniku :D
Dziękować serdecznie, miło mi to słyszeć. Również pozdrawiam.
Ja na pewno będę w niedzielę, w sobotę raczej się nie uda.
Jeśli będzie coś ciekawego, chętnie podzielę się z Marines ;)
Wiadomo już więcej o Nato Live: W locie zaprezentują się Consolidated PBY-5A Catalina, Hawker Sea Fury, OV-10 Bronco, Dornier Do-27 i Do-28, Focke – Wulf FW-149, North American Harvard Mk IV (Texan) i T-28 Trojan. Inne nowości: De Havilland DH.82A Tiger Moth, Boeing PT-17 Stearman, Bucker T-131P Jungmann - dwupłatowe, szkolne samoloty z czasów WWII.
Niezawodny Jurgis tym razem na nowym samolocie - Su-31.
Największe rozczarowanie to brak Biało-Czerwonych Iskier i Turka Ozturka.
Z ciekawostek - cyt: "Członkowie grupy Extreme Spotting, fotografujący samoloty lecące na dużych wysokościach za pomocą specjalistycznych aparatów będą mieli swoje stanowisko na terenie imprezy."
Żeby tylko pogoda była inna niż w Krakowie w ten weekend...
pogoda musi dopisać..z Łodzi będe grzał do was:D
A mnie jednak nie będzie, dwa dni temu ustaliłem, że wyjeżdżam w piątek. I nic się nie da zmienić. Chociaż jak pogoda się utrzyma to nie będę żałował... :P
Witam ponownie.
Ja za niecałe 6 godzin wsiadam w pociag do Kakowa, więc ostatnie informacje dla osób, które miałyby chęć pofotografować moją grupę. Niestety zmieniło się miejsce naszego stacjonowania, inna grupa "wykolegowała" nas z miejsca, które sobie wybraliśmy i które idealnie pasowało do tego, co zamierzaliśmy zbudować... Niestety bywa i tak.
Nie jestem w stanie w tej chwili dokładnie podać gdzie będziemy umieszczeni, więc w razie czego proszę o kontakt pod numerem telefonu 792 833 519
Pozdrawiam serdecznie, i być może do zobaczenia z niektórymi z Was :)
Pozdrawiam!
Znany jest wstępny program. Jak to zwykle w wypadku tej imprezy bywa, będzie on pewnie wstępny do samego weekendu, a później będzie prawie wszystko inaczej ;)
(przepraszam za wersaliki, ale to cytat).
WSTĘPNY PROGRAM POKAZÓW SOBOTA:
9.30 DO 11.45 LOTY NISKIE - PREZENTACJA SAMOLOTÓW
11.00 DO 11.30 REKONSTRUKCJA HISTORYCZNA
11.45 DO 13.15 LOTY WYSOKIE - AKROBACJE
12.00 UROCZYSTE ROZPOCZĘCIE
13.15 DO 14.50 BLOK POKAZÓW - SAMOLOTY NATO LIVE
15.00 DO 16.30 LOTY WYSOKIE - AKROBACJE
16.30 DO 17.30 BLOK POKAZÓW - SAMOLOTY NATO LIVE
17.30 DO 18.00 REKONSTRUKCA HISTORYCZNA
17.30 DO 18.30 LOTY NISKIE - PREZENTACJA SAMOLOTÓW
WSTĘPNY PROGRAM POKAZÓW NIEDZIELA:
9.00 DO 11.00 LOTY NISKIE - PREZENTACJA SAMOLOTÓW
11.00 DO 12.30 ROZPOCZĘCIE POKAZÓW - BLOK LOTÓW WYSOKICH -SKOKI SPADOCHRONOWE, AKROBACJIE
12.40 DO 14.00 BLOK SAMOLOTÓW - NATO LIVE
14.00 do 15.00 LOTY NISKIE - PREZENTACJA SAMOLOTÓW
14.00 DO 14.30 REKONSTRUKCJA HISTORYCZNA
15.00 DO 16.30 BLOK LOTÓW WYSOKICH - AKROBACJE
16.30 DO 17.45 BLOK SAMOLOTÓW NATO LIVE
17.45 BLOK LOTÓW NISKICH - ODLOTY
Są jakieś wieści?? Wybieram się na imprezę ale dopiero jutro . Oczywiście jeśli pogoda dopisze.
Wieści są takie, że samolotów mniej niż w zeszłym roku - sporo załóg nie doleciało (z tych co miały dziś dolecieć). Kumpel który jest na miejscu mówił, że w sumie to nic się nie dzieje ciekawego - czekają na lepszą pogodę...