Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
no mnie chodzilo raczej o projekt G3 :) bo jesli idzie o wyczesnae wiosla to strasznie podoba mi sie washburn śp. Dimebaga Darrela
Wersja do druku
Cytat:
no mnie chodzilo raczej o projekt G3 :) bo jesli idzie o wyczesnae wiosla to strasznie podoba mi sie washburn śp. Dimebaga Darrela
washburn... sorry ale ja jestem raczej tradycjonalistą jeżeli chodzi o kształty.
Bez floyda - muszę się w końcu na normalnym sprzęcie grać nauczyć :) Ty tak serio? W sumie jeśli kupię 1D, to będę miał więcej body niż gitar - a to przegięcie w złą stronę ;)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Eee, mam stratopodobną Yamahę (Pacifica 112) i chyba jednak to pierwsze mi bardziej lezy. No chyba ze les paul :)Cytat:
a nie na telecasterze czasem?Cytat:
generalnie, to ja jestem stratosympatykiem. to wszystko przez mojego starego i jego kasety Pink Floydow :-)
Cytat:
Zamieszczone przez muflon
no ja tak serio sadze ze sie niezle oblowie na tej transakcji :mrgreen:
a oto i dimebag z washburnem :)
Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
na tele tez gral... zreszta ile on tych gitar mial :)
Nie.. to był strato najczęsciej..Cytat:
OK, dzieki za info. zawsze mi sie wydawalo, ze strato to juz inna epoka niz Jimmy. ale moze... :-)
Cytat:
uzywal ich naprzemiennie... kurcze smieszna historia wogole z tym strato i les paulem, ale nie bede opowiadal bo Muflon gotow jeszcze raz wyciac i wydzielic, choc z hydeparku chyba sie nie da ? :)
Kurcze tak mnie natchneliście że własnie leci u mnie "Jimi Hendrix Little Wing" hmmm poezja... i polecam wszystkim.